Onze vestiging Hedel is gereed! We zijn natuurlijk trots op ons nieuwe pand en zetten
daarom de deuren voor jullie open op Zaterdag 23 juni 2018. Kom langs en maak kennis met ons SelektTeam, stel jouw vragen aan de adviseurs of kijk rond bij de stand van één van onze partners.

Wat is er te doen?

Natuurlijk mag je een kijkje nemen in het nieuwe pand, bekijk onze prachtige showroom en ga een gesprek aan met het SelektTeam van Hedel. Maar dat is niet het enige wat je deze dag in Hedel kunt doen! Wij hebben ook onze partners uitgenodigd om er een informatieve dag van te maken. In Hedel zullen o.a. Voortman Keukens aanwezig zijn, interieurstylisten van Meiling Putten, Niko kan alles vertellen over slimme gadgets (domotica) in huis die leiden tot nog meer wooncomfort en de heren van Buro Ruiter zijn aanwezig. Buro Ruiter is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuin & landschap en heeft bovendien het tuinplan voor de vestiging Hedel ontworpen. Tijdens de bouw van een huis, wordt soms de tuin ‘vergeten’. Deze heren kun je alles vertellen over het aanleggen van prachtige tuin, passend bij het droomhuis dat je voor ogen hebt.

In de showroom en op het terrein lopen enkele adviseurs rond om vragen te beantwoorden die je misschien hebt over ons bouwproces, bouwtechnische onderwerpen of financiële vragen. Vanuit Rijssen hebben wij ook onze EPC Specialist gevraagd om meer te vertellen over energiezuinig bouwen en duurzaamheid. Wil je meer informatie over onze tekenkamer? Ook één van onze tekenaars is aanwezig om iets te vertellen over hoe jouw droomhuis tot stand komt.

Onder het genot van een hapje en drankje, kun je alle informatie opnemen die wij te bieden hebben. Zo kom je weer een stapje dichter bij het bouwen van jouw droomhuis!

Alles op een rij:

Datum: Zaterdag 23 juni 2018
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Adres: Buitenkamp 1, 5321 KB Hedel

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555