Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent Corona en de maatregelen die wij in acht nemen.

Maak kennis!

Onze Open Dagen staan weer gepland en wel op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019. Wij zetten onze deuren open en willen je graag laagdrempelig kennis laten maken met SelektHuis. Ben je dus benieuwd naar SelektHuis, onze werkwijze en het SelektTeam? Meld je dan aan en laat je informeren over de verschillende onderwerpen!

In de showroom

Wanneer je bij het hoofdkantoor binnenkomt, staan er al wat spontane dames op je te wachten. Ze vertellen je uitgebreid wat je kunt doen tijdens de Open Dag, wat je mag verwachten en welke informatie we voor handen hebben om je goed op weg te helpen in het bouwproces. Vervolgens staat er koffie of thee voor je klaar om even bij te komen van de (lange?) autorit naar Rijssen.

Je kunt vrij rondlopen in de showroom om alle materialen die we hebben te bekijken, er lopen adviseurs rond die vragen voor je kunnen beantwoorden en ook staan er verschillende partners van ons. Denk aan een tuinarchitect, een interieurstyliste of keukenspecialist. Ook erg interessant om eens een gesprek mee te voeren en informatie van mee te nemen naar huis.

Kennissessies

1. Hoe bouw ik een huis?

Tijdens de kennissessie vertelt één van onze adviseurs hoe het hele traject eruit ziet. Waar moet je zelf aan denken en voorbereid hebben om een informerend gesprek met SelektHuis te voeren, hoe gaat het vervolgens in zijn werk wanneer je besluit verder te gaan met SelektHuis en hoe ontzorgen we jou tijdens het hele proces. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om algemene vragen te stellen.

Wil je deelnemen aan deze sessie? Geef dit dan aan bij binnenkomst, zodat we samen kunnen kijken op welke sessie we je kunnen inschrijven.

2. Tekenkamer

Ook op onze tekenkamer geven we graag een kijkje achter de schermen. We laten onder andere het ontwerpproces zien, we hebben een 3d-printer, we leggen de SelektReality App uit en hebben verder nog een Virtual Reality bril en laten je BIM zien.

Wil je deelnemen aan deze sessie? Geef dit dan aan bij binnenkomst, zodat we samen kunnen kijken op welke sessie we je kunnen inschrijven.

3.  Energie

Onze energiespecialist kan je alles vertellen over energiezuinigheid, het nieuwe bouwbesluit en de verschillende manieren waarmee je jouw woning energiezuinig & duurzaam kunt bouwen. Wil je meer weten over zonnepanelen, een luchtwarmtepomp, warmteterugwinning, EPC en meer? Dan is dit de sessie voor jou!

Wil je deelnemen aan deze sessie? Geef dit dan aan bij binnenkomst, zodat we samen kunnen kijken op welke sessie we je kunnen inschrijven.

Rondleiding

Naast alle informatie die je van onze partners kunt krijgen, de vragen die je aan onze adviseurs kunt stellen en de kennissessies waar je aan kunt deelnemen, geven we ook een rondleiding. Ongeveer om de 15-30 minuten kan er een groep vertrekken, dus je hebt voldoende tijd deze dag om een keer mee te lopen. We nemen je dan mee langs onze verfspuiterij, door onze prefab hallen waar we laten zien hoe we werken en eindig je de rondleiding bij het magazijn. Bij het magazijn staan bovendien ook nog enkele partners & adviseurs om het bouwproces uit te leggen.

Tot slot

Aan het einde van de dag, zien we je graag nog even terug bij de ontvangst. We horen graag of je antwoord hebt gekregen op al jouw vragen, hoe je de dag hebt ervaren en of je alle informatie hebt kunnen krijgen die je nodig hebt om de volgende stap naar jouw droomhuis te zetten!

Datum: Vrijdag 29 maart 2019
Tijd: 14.00-18.00 uur

of

Datum: Zaterdag 30 maart 2019
Tijd: 10.00-15.00 uur

Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven