Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Spreekt een woning met een moderne uitstraling je aan? Lees dan eens meer over het Open Huis dat we hier gaan organiseren!

Open Huis Matterhorn

In Ede geven we een kijkje in een moderne, ruime Matterhorn. Ben je ook geïnteresseerd in een moderne woning met eenvoud en mooie details? Dan is dit echt een Open Huis om te bezoeken!

Dit droomhuis heeft als extra een geïsoleerde aanbouw waardoor er een extra ruimte is ontstaan op de begane grond, dit vertrek kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor deze opdrachtgevers wordt hier een werkkamer gerealiseerd. Middels tuindeuren vanuit het woongedeelte is er toegang tot de tuin. Via de centrale hal heb je toegang tot de aangebouwde garage. Via de trap in de hal, ga je naar de bovenverdieping met  3 slaapkamers, badkamer en nog een technische ruimte.

Laat je verassen hoeveel ruimte er in deze woning zit!

Bijzonderheden

De aanpassingen die we onder andere hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Muurplaatverhoging 44 cm.
  • Geïsoleerde aanbouw met plat dak
  • Aangebouwde geïsoleerde garage
  • Keramische dakpannen
  • Luxe gevelsteen
  • Draai-kiepramen i.p.v. standaard draairamen
  • Zinken hemelwaterafvoeren i.p.v. standaard p.v.c.

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Michiel de Ruiter van de vestiging Rijssen.

Alles op een rij:

Datum: donderdag 23 mei 2019
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Adres: Van Hallhof 5 te Ede *

*Het adres wordt nog niet herkend in GoogleMaps. Voor navigatie voer het adres Doctor Hartogsweg 64 in en volg vanaf hier de borden SelektHuis.

Meld je aan voor dit event via onderstaand formulier!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven