Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Open Huis Matterhorn

In Etten-Leur gaan we de deuren open zetten van een moderne Matterhorn. Ben je ook geïnteresseerd in een moderne woning, een neutrale basis maar heel veelzijdig? Dan is dit echt een Open Huis om te bezoeken! Dit droomhuis heeft een hele ruime woonkamer met aansluitende keuken. Middels tuindeuren is er toegang tot de tuin. Daarnaast is hier toegang naar de bijkeuken. Via de entree aan de rechterzijde van het huis, kom je als eerst terecht in de hal, waar ook een toilet zit. Via de trap in de hal, ga je naar de bovenverdieping met maar liefst 3 slaapkamers, waarvan 1 met ingebouwde kast en een 2de badkamer! Ook de zolder is middels vaste trap toegankelijk en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een gastkamer, hobbyruimte of werkkamer.

Bijzonderheden

De aanpassingen die we onder andere hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Dakhelling 55° i.p.v. 50°
  • Woning voorzien van borstwering, gootlijn 63 cm hoger
  • Twee dakramen zolderverdieping
  • Keramische dakpannen
  • Hardhouten zoldertrap
  • Vloerverwarming begane grond
  • Geïsoleerde begane grond vloer 3.65 x 7m (basis aanbouw)

We hebben al wat opleveringsfoto’s ontvangen en delen deze graag met je om je een beeld te geven van de woning. De aanbouw hebben deze opdrachtgevers in eigen beheer gerealiseerd.

SelektHuis, bouwbedrijf, aannemer, huis bouwen, kavel, droomhuis, vrijstaande woning, eengezinswoning

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Dennis aan de Wiel van de vestiging Hedel.

Alles op een rij:

Datum: Donderdag 15 november 2018
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Adres: Peellandhof 61 te Etten-leur

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555