Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent Corona en de maatregelen die wij in acht nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om op basis van het basismodel Eiger levensloopbestendig en modern te bouwen? Lees dan meer over het Open Huis dat wij hier gaan organiseren!

Open Huis Eiger

De opdrachtgevers hebben gekozen voor het veelzijdige basismodel Eiger. Basismodel Eiger is in de basis gasloos en al groot genoeg om drie slaapkamers te kunnen huisvesten, maar daarnaast kun je nog spelen met indeling & uitbreiding. Hierdoor is de Eiger een uitstekend vertrekpunt voor zowel starters, jonge gezinnen en senioren.

Dit droomhuis heeft een moderne uitstraling gekregen van deze opdrachtgevers door te kiezen voor een woning met speelse accenten. De woning heeft een geïsoleerde aanbouw zodat de woning levensloopbestendig is. Op de begane grond is er een grote open leefruimte gecreëerd met de woonkamer en keuken met aangebouwde veranda. Via de hal is er toegang tot de aanbouw waarin de slaap- en badkamer zijn gerealiseerd. Ook heeft de woning een ruime bijkeuken met aangebouwde carport. Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens 2 ruime slaapkamers en een badkamer.

Bijzonderheden

De aanpassingen om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Woning versmald met 0.65 m¹
  • Woning verkort met 0.60 m¹
  • Geïsoleerde aanbouw
  • Aangebouwde veranda
  • Carport
  • Hoekraamconstructie
  • Kunststof kozijnen i.p.v. standaard houten kozijnen
  • Extra slaap- en badkamer op de begane grond

In deze woning kun je tevens zien hoe een luchtwarmtepomp  eruit ziet.

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Koen Koerhuis van de vestiging Amersfoort.

Alles op een rij:

Datum: donderdag 14 november 2019
Tijd: 15.00 tot 19.00 uur
Adres: Eikenlaan 14 te Garderen

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven