Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Benieuwd naar de mogelijkheden om op basis van het basismodel Eiger toekomstgericht te bouwen? Lees dan meer over het Open Huis dat wij hier gaan organiseren!

Open Huis Eiger

Levensloopbestendig bouwen voor nu of in de toekomst zorgt veelal ervoor dat de gewenst vloeroppervlakten begane grond groter zijn t.o.v. de verdieping(en). Maar om een grotere doelgroep aan te spreken, nu of in de toekomst, zijn kleine ruimten niet gewenst. Met dat gezegd hebbende is op basis van het basismodel Eiger met platdak + aanbouw de woonwens van de opdrachtgever ingevuld. Het resultaat is een functioneel ingedeelde woning. Grote glasopeningen voor veel daglicht, 2 tinten metselwerk en zweeds rabbat geveldelen geven de woning zijn rustig eigentijdse uitstraling.

De centrale ruime hal begane grond is de verbinding tussen de woonruimte en slaap- met badkamer. De woonkeuken, met plaats voor een kookeiland en ruime eethoek, is waar de opdrachtgever het liefst verblijft. In vloeroppervlak is de woonkeuken groter dan de zithoek (woonkamer). Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer en een techniek ruimte.

Bijzonderheden

De wijzigingen t.o.v. het basismodel die wij onder andere hebben meegenomen om de woonwens van de opdrachtgever verder in te vullen:

  • dakhelling 55°
  • dakkapel t.p.v. de badkamer
  • kunststof overstekken t.p.v. de kopgevels
  • 12 stuks PV panelen
  • hardstenen raamdorpels
  • inzethorren slaapkamers
  • binnendeuren breedte 930 mm.

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning en de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis en informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Dennis aan de Wiel van de vestiging Hedel.

Alles op een rij

Datum: woensdag 12 december
Tijd: 15:00 tot 19:00 uur
Adres: Oude Baan (tegenover huisnummer 20) te Haaren (NB)

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven