Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Benieuwd naar de mogelijkheden om op basis van het basismodel Eiger modern te bouwen? Lees dan meer over het Open Huis dat wij hier gaan organiseren!

Open Huis Eiger

De opdrachtgevers hebben gekozen voor het veelzijdige basismodel Eiger. De Eiger is in de basis gasloos en al groot genoeg om drie slaapkamers te kunnen huisvesten, maar daarnaast kun je nog spelen met indeling & uitbreiding. Hierdoor is de Eiger een uitstekend vertrekpunt voor zowel starters, jonge gezinnen en senioren.

Dit droomhuis heeft een moderne uitstraling gekregen van deze opdrachtgevers door te kiezen voor een witte woning met donkere accenten. De woning is ook verlengd en er is gekozen voor een geïsoleerde aanbouw die voor verschillende functies gebruikt kan worden, voor meer ruimte in de woning. Hier is er voor gekozen om de ruimte bij de keuken te vergroten voor de eetkamer en berging. Op de begane grond is er een grote open leefruimte gecreëerd met de woonkamer en keuken. Op de bovenverdieping bevinden zich de ruime slaapkamer met inloopkast, 2 extra slaapkamers, badkamer met apart toilet en techniekruimte.

Bijzonderheden

De aanpassingen om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Gasloos
  • Woning verlengd met 1.50 m¹
  • Aangebouwde geïsoleerde aanbouw met houten gevelbekleding
  • Twee extra dakramen
  • Dakkapel
  • Hoekraamconstructie
  • Gevelsauswerk
  • Draai-kiepramen
  • Kunststof kozijnen i.p.v. standaard houten kozijnen
  • Luxer sanitair

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Koen Koerhuis van de vestiging Amersfoort.

Alles op een rij:

Datum: donderdag 3 oktober 2019
Tijd: 15.00 tot 19.00 uur (vrije inloop)
Adres: Dorpeldijk 1 te Harmelen (UT)

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven