Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

I.v.m. de vakantieperiode zijn wij van 20 – 24 juli verminderd bereikbaar en van 25 juli – 9 augustus gesloten. Meer informatie

Geïnteresseerd in een woning met ruime woonkeuken, veel ruimte op de bovenverdieping en unieke uitstraling?

Open Huis Matterhorn

Deze Matterhorn is een plaatje om te zien door het slim toepassen van opvallende elementen. Maar ook de indeling is niet mis met een ruime woonkeuken, die goed gesitueerd ligt op de kavel. Door de aanbouw is er bovendien ruimte voor een bijkeuken en berging. De bovenverdieping heeft 1 ruime slaapkamer met inloopkast, een ruime luxe badkamer, 2 kleinere slaapkamers en een ruimte die als werkkamer gebruikt zal gaan worden. Erg handig in tijden waarin het werken vanuit huis steeds normaler en soms zelf standaard gaat worden.

Aanpassingen op het basismodel

De aanpassingen die we onder andere hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

 • Basismodel Matterhorn
 • Inhoud 753 m³
 • Dakhelling 55°
 • Muurplaatverhoging
 • Aangebouwde garage
 • Risaliet met driehoekige kapconstructie
 • Cape Cod in de topgevels
 • Luifel
 • Werkkamer op de verdieping

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Michiel de Ruiter van de vestiging Rijssen

Bezichtiging op afspraak

Hoewel de maatregelen versoepelt zijn, nemen we uiteraard nog voorzorgsmaatregelen om alles goed en veilig te laten verlopen. Daarom is het alleen mogelijk om naar dit Open Huis te komen op afspraak. Wel kunnen we inmiddels meer geïnteresseerden ontvangen en dit doen we in tijdsvakken.

 • Tijdsvak 1: 11.00 – 13.00 uur
 • Tijdsvak 2: 13.00 – 15.00 uur

Meld je aan voor dit event via onderstaand formulier en geef hierbij aan in het opmerkingen veld welk tijdsvak jouw voorkeur heeft. Kies je bijvoorbeeld voor tijdsvak 1 en krijg je dit bevestigd van het Team Advies & Verkoop, dan verwachten wij jullie om 11.00 uur en hebben jullie tot 13.00 uur de tijd om de woning te bekijken en vragen te stellen.

Alleen wanneer je je hebt aangemeld en een tijdsvak bevestigd hebt gekregen, kun je toegang krijgen tot de woning.

Datum: vrijdag 3 juli 2020
Tijd: OP AFSPRAAK
Adres: Ten Veldhuize 11 te Heerde

Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven