Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Geannuleerd

Het Open Huis dat in Leersum gepland stond is geannuleerd i.v.m. de verscherpte coronamaatregelen vanuit de overheid.

Open Huis geanuleerd

In Leersum zouden we een Open Huis houden in een woning die opgebouwd is vanuit het basismodel Matterhorn. Door het toepassen van een risaliet (vooruitspringend entree), witte gevel, donkere kozijnen en veel raampartijen heeft deze ruime woning een hele eigentijdse, moderne uitstraling gekregen.

Toch een SelektHuis bezoeken

Had je naar deze woning willen komen en kijken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Vanwege de annulering van dit Open Huis bieden we je een persoonlijke bezichtiging in de Modelwoning in Dirksland aan. Tijdens een persoonlijke bezichtiging heb je alle tijd en ruimte om de woning te bekijken. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen om een bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Plan dus een persoonlijke bezichtiging en kom langs!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven