Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

I.v.m. de vakantieperiode zijn wij van 20 – 24 juli verminderd bereikbaar en van 25 juli – 9 augustus gesloten. Meer informatie

Benieuwd naar het basismodel Monte Viso of de klassiek/ landelijke stijl van deze woning? Lees dan meer over het Open Huis dat we hier organiseren.

Open Huis Monte Viso

Als uitgangspunt is het basismodel Monte Viso gebruikt, aangekleed met diverse klassieke en landelijke elementen met als eindresultaat het droomhuis van deze opdrachtgevers! Er zijn verschillende ruimtes gecreëerd met elk een eigen functie, zoals een ruime keuken met eetkamer, een bijkeuken, een woonkamer, hal en werkkamer. Op de eerste verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers, waarvan 1 wat ruimer met een inloopkast. Daarnaast is er een badkamer en functionele ruimte.

Bijzonderheden

De aanpassingen die we onder andere hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Veranda
  • Keramische dakpannen
  • 4 Gemetselde oortjes
  • Hardstenen raamdorpels
  • Kunststof dakoverstekken
  • Dakkapel
  • 4 paneelluiken
  • Luxe binnendeuren

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Piet van Ardenne van de vestiging Moordrecht.

Alles op een rij:

Datum: Dinsdag 18 december 2018
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Adres: Robijnslaan 33 te Noordwijkerhout

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven