Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent Corona en de maatregelen die wij in acht nemen.

Een klassieke notarisstijl heeft dit droomhuis in Nuenen. Wil je meer zien? Lees dan meer over deze woning en meld je aan voor het Open Huis.

Open Huis Bergamo

De opdrachtgevers van deze woning gaan voor een klassieke notarisstijl. Hierbij hebben ze gekozen voor het basismodel Bergamo als geraamte voor hun droomhuis! De Bergamo heeft in de basis een luxe afwerking met keramische dakpannen, twee dakkapellen en louvre luiken. Met standaard een slaapkamer en badkamer op de begane grond is dit huis bovendien toekomstbestendig.

Het droomhuis van deze opdrachtgevers is geheel gasloos gebouwd. De woning is voorzien van vloerverwarming zowel op de begane grond als op de verdieping en de woning is voorzien van een luchtwarmtepomp installatie. De woning heeft een geïsoleerde, aangebouwde garage deze ruimte is zowel te bereiken via de bijkeuken als via een aparte ingang buiten. Het plafond op de begane grond zijn verhoogd naar 2.75 m¹.

Bijzonderheden

De aanpassingen die we hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de opdrachtgevers:

  • Kunststof kozijnen
  • Vloerverwarming
  • Luchtwarmtepomp
  • Luxe binnendeuren
  • Geïsoleerde garage

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woningen & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis ? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is het Open Huis in Nuenen daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Philip den Hollander van de vestiging Hedel.

Alles op een rij:

Datum: Donderdag 24 januari 2019
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Adres: Dubbestraat, kavel 82
Plaats: Nuenen

Navigatie adres:
Voer Dubbeplein in op de navigatie. Op het Dubbeplein rechtsaf slaan, rechts aanhouden de Dubbestraat op. Na nummer 24 bevindt de woning zich aan de rechterkant.

 

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven