Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent Corona en de maatregelen die wij in acht nemen.

Wil jij een schuurwoning bouwen? Lees dan verder over dit Open Huis in Peize, waar we onlangs een moderne schuurwoning hebben opgeleverd!

Open Huis Trentino

Het droomhuis in Peize is gasloos gebouwd met als uitgangspunt basismodel Trentino. Hoewel dit basismodel al vrij luxe is, hebben de opdrachtgevers nog een paar kleine aanpassingen gedaan, om van dit huis een echt thuis te maken! Op de begane grond hebben ze voor een indeling gekozen, waarbij de woonkamer & keuken 1 grote leefruimte is. Wel is gekozen voor een aparte werkkamer en een bijkeuken. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers gecreëerd, een badkamer met bad, douche en 2de toilet én een functionele kastruimte.

Bijzonderheden

De wijzigingen t.o.v. het basismodel die wij onder andere hebben meegenomen om de woonwens van de opdrachtgever verder in te vullen:

  • Kozijnaanpassingen
  • Dakkapel met zink
  • Luxe gevelsteen met verdiept voegwerk op kleur
  • Luxe voordeur met luxe greep
  • Extra studeerkamer
  • 29 zonnepanelen i.p.v. standaard 6 zonnepanelen
  • Gasloos
  • Luchtwarmtepomp

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning en de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis en informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Marcel Holkema van de vestiging Sneek.

Alles op een rij

Datum: 30 januari 2019
Tijd: 15.00 tot 19.00 uur
Adres: Wederikwek 19 te Peize

Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven