Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Open Huis Matterhorn

De Matterhorn is een heel veelzijdig basismodel. De Matterhorn is in de basis al groot genoeg om drie ruime slaapkamers te kunnen huisvesten, maar daarnaast kun je nog spelen met indeling & uitbreiding. Hierdoor is de Matterhorn een uitstekend vertrekpunt voor zowel starters als jonge gezinnen.

Het droomhuis van deze opdrachtgevers is uitgebreid, waardoor er een berging, werkkamer en bijkeuken gecreëerd kon worden. Ook hebben ze gekozen voor een risaliet (een uitstekende gevelpartij) waardoor de toch al ruime woon- en eetkamer nog meer oppervlakte krijgt, er extra lichtinval is en ook aan de buitenzijde een echte eyecatcher vormt. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers gerealiseerd. Wat we nu veel zien is dat de slaapkamer nog enigszins wordt afgescheiden van een andere ruimte, waar dan bijvoorbeeld de walk-in closet kan komen. Naast de badkamer heeft deze woning nog 2 vertrekken. Één op de verdieping en één op de zolder, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen gaan worden. Denk hierbij aan een werkkamer of hobbyruimte.

Bijzonderheden

De aanpassingen die we onder andere hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Risaliet
  • Garage
  • Werkkamer
  • Aangebouwde geïsoleerde bijkeuken met plat dak
  • Aanpassing buitenkozijnen in Jaren ’30 stijl
  • Getimmerde bakgoten
  • Vloerverwarming
  • Luchtwarmtepomp installatie

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis ? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Marcel Holkema van de vestiging Sneek.

Alles op een rij:

Datum: Dinsdag 20 november 2018
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Adres: Brigade 19 te Steenwijk

 

Navigatie adres:
Bij problemen kun je Meppelerweg 186 aan houden, zie afbeelding voor route vanaf dit punt.

SelektHuis, bouwbedrijf, aannemer, huis bouwen, kavel, droomhuis, vrijstaande woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, woningen selekthuis

Meld je aan voor dit SelektHuis evenement via onderstaand formulier. We zien je graag!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555