Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent Corona en de maatregelen die wij in acht nemen.

Plannen voor een levensloopbestendige woning? Lees dan verder over dit Open Huis in Zegge, waar we een prachtige & toekomstbestendige woning gaan opleveren!

Open Huis levensloopbestendige Matterhorn

De opdrachtgevers hebben gekozen voor het veelzijdige basismodel Matterhorn. De Matterhorn is in de basis al groot genoeg om drie ruime slaapkamers te kunnen huisvesten, maar daarnaast kun je nog spelen met indeling & uitbreiding. Hierdoor is de Matterhorn een uitstekend vertrekpunt voor zowel starters, jonge gezinnen en senioren.

Levensloopbestendig bouwen voor nu of in de toekomst zorgt veelal ervoor dat de gewenst vloeroppervlakten begane grond groter zijn t.o.v. de verdieping(en). Het droomhuis van deze opdrachtgevers is voorzien van een aanbouw waar een extra slaap- en badkamer op de begane grond gecreëerd is. De centrale hal geeft toegang tot de woonkamer met keuken en bijkeuken. Via een afzonderlijke ingang in de bijkeuken kom je bij de slaap- en badkamer.

Grote glasopeningen met roedeverdeling zorgen voor veel daglicht. Er is gekozen voor een luxere gevelsteen en houten gevelbekleding (Zweeds rabat) dit geeft de woning een rustig eigentijdse uitstraling. De woning is uitgevoerd met onderhoudsarm kunststof kozijnen. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers, badkamer met dakkapel en een technische ruimte gerealiseerd.

Bijzonderheden

De aanpassingen die we onder andere hebben gedaan om van het basismodel een thuis te maken voor de familie:

  • Slaap-/badkamer op de begane grond
  • Bijkeuken
  • Houten gevelbekleding
  • Kunststof kozijnen
  • Carport
  • Vloerverwarming
  • 10 zonnepanelen
  • Keramische dakpannen

Ben je nou ook zo benieuwd naar deze woning & de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis ? Wil je bovendien graag laagdrempelig kennis & informatie opdoen? Dan is een Open Huis daar de perfecte gelegenheid voor! Je kunt ook een SelektLiving inclusief prijslijst van ons meenemen naar huis, om alles nog even op je gemak na te lezen.

Contact

De adviseur in deze regio is Dennis aan de Wiel van de vestiging Hedel.

Alles op een rij:

Datum: Dinsdag 22 januari 2019
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Adres: Onze Lieve Vrouwestraat 165 te Zegge

Meld je aan voor dit evenement via het aanmeldformulier!
Wil je meer informatie over SelektHuis? Bel dan met ons Team Advies & Verkoop, telefoonnummer 0548 – 537 555

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven