px

Veelgestelde vragen

Ik droom al jaren van het bouwen van mijn eigen vrijstaande woning. Hoe gaat dat in zijn werk?

Een vrijstaande woning op een kavel bouwen is een droom die in steeds meer Nederlandse gemeenten mogelijk wordt gemaakt. SelektHuis biedt ruime mogelijkheden voor het bouwen van een vrijstaand huis. Onze bouwspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden van het laten bouwen van uw eigen vrijstaande huis.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren we u volledig over de mogelijkheden van het bouwen van een vrijstaande woning binnen het bestemmingsplan. Al tijdens de eerste gesprekken komen zaken als ontwerpers, prijzen, doorlooptijd, bouwmaterialen en extra woonaccessoires aan bod. Binnen de bouwmethode van SelektHuis heeft u de volledige vrijheid om elke bouwactiviteit in eigen beheer uit te voeren. SelektHuis helpt u bij het kiezen van het type vrijstaande woning, de situering op de kavel en de materialen, kortom: alles wat met bouwen te maken heeft. Kies daarom voor SelektHuis en profiteer van onze jarenlange ervaring met het bouwen van een woning op een eigen kavel.

Specialisten

SelektHuis is door heel Nederland dé specialist in het bouwen van vrijstaande woningen. Met behulp van ons beproefde SelektHuis principe vertalen wij uw wensen binnen de mogelijkheden van een traditionele bouwmethode.