px

Veelgestelde vragen

Wat kost een eigen huis bouwen?

U hebt plannen om een eigen huis te laten bouwen, maar wil wel graag weten of dat plan financieel haalbaar is. De adviseurs van SelektHuis brengen de kosten duidelijk voor u in beeld; kosteloos en vrijblijvend. Zij kijken niet alleen een aantrekkelijk geprijsde basisuitvoering, maar meteen ook alle door u aangegeven persoonlijke wensen. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan!

Binnen budget

Natuurlijk wilt u de plannen voor uw nieuwbouwhuis binnen het gestelde budget realiseren. Dat is meer dan alleen het bepalen van de m3-prijs x de inhoud. Een goede specificatie en een duidelijke productomschrijving zijn dan ook onmisbaar: het is voor u als opdrachtgever namelijk belangrijk om te weten wat u precies krijgt voor uw geld.

Tekenkosten zijn inclusief

Wij brengen vooraf alle kosten voor het bouwen van uw eigen nieuwbouwhuis in kaart; stellen samen met u de technische tekeningen op; dienen uw bouwaanvraag in bij de gemeente en verzorgen het gehele bouwtraject tot en met de oplevering.

Prijslijst basismodellen

Al onze basismodellen hebben een vaste lage prijs. Vraag de uitgebreide brochure aan en laat u verrassen door de mogelijkheden. De bijgevoegde prijslijst geeft u inzicht in de kosten van de verschillende woningtypes, van sleutelklaar tot een casco woning. Klik hier voor voorbeelden van woningen.

Snel een prijsindicatie?

Hebt u een leuke woning gezien op onze website en wilt u graag weten wat deze kost? Neem contact met ons op over uw wensen of bel ons infoteam op het nummer 0548-537555. Liever een offerte op maat, geheel afgestemd op uw eigen wensen? Maak gemakkelijk online een afspraak, vrijblijvend en kosteloos.