Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Inspiratie

Graag laten we onze opgeleverde woningen zien als inspiratie voor toekomstige bouwers. Want een foto zegt toch meer dan duizend woorden en het bouwen van een huis is een grootse onderneming, waar veel bij komt kijken.

Veel bouwbegrippen die om je oren worden geslingerd, maar ook veel keuzes die je moet maken. Van steensoort, voegwijze en materiaalkeuze tot indeling. We laten dan ook graag specifieke voorbeelden zien aan onze klanten om meer gevoel te geven bij waar we over praten en hoe bepaalde details van de woning eruit kunnen zien.

We hebben al ontzettend veel foto’s, maar het is lang niet mogelijk om elk SelektHuis te bezoeken en te fotograferen. Daarom schakelen we graag jullie hulp in!

Hoe doe je mee?

Er zijn natuurlijk wat voorwaarden verbonden aan deze fotoprijsvraag. Lees alles over hoe je mee doet, welke voorwaarden er zijn en belangrijker nog, wat je kunt winnen!

Stuur de mooiste foto’s in van jouw SelektHuis!

1. Jouw SelektHuis

Maak van jouw SelektHuis een mooie overzichtfoto, zodat de gehele woning zichtbaar is.

Tips fotografie!

2. Details

Denk hierbij aan details in metselwerk, een schoorsteen, risaliet en andere bijzondere details van jouw droomhuis!

Voorbeelden Pinterest

3. nog meer details

Laat je artistieke kwaliteiten naar buiten komen en stuur ons jouw mooiste foto's!

Lees het blog!

Voorwaarden

Om kans te maken op één van de prijzen, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Jouw inzending dient te geschieden via onderstaand formulier. Stuur minstens 1 goede overzichtsfoto van jouw SelektHuis en 2 tot 3 detailfotos van de buitenzijde van de woning in. Heb je al eens eerder meegedaan met een fotoprijsvraag? Doe gerust nog een keer mee! Maak nieuwe spetterende fotos en stuur deze met jouw gegevens naar ons op via onderstaand formulier. Uiteraard moet het huis een SelektHuis zijn, dus gebouwd door SelektHuis.

Lees het blog

1x SelektHuis Hangmat

Brengen jullie de vakantie ook grotendeels door in eigen land? En heb je een prachtige achtertuin waar nog ruimte is voor een hangmat van SelektHuis? Doe mee met de fotoprijsvraag en maak kans op een fijn exemplaar, om jouw nazomer in te relaxen!

Meer info in het blog

3x een Coollux

Dé musthave van deze zomer! Een unieke koeler met oplaadbare accu en krachtige speaker, ideaal om sfeer te maken bij elk feestje in de achtertuin of gezellige picknick. De CoolLux heeft een scandinavische stijl en is eigenlijk geschikt voor elke gelegenheid. Door de sfeerverlichting is dit echt een eyecatcher. Natuurlijk krijg je deze unieke koeler gevuld met wat lekkere dingen, zodat jullie er alvast een gezellig avond van kunnen maken!

Lees er alles over in het blog

Algemene voorwaarden beeldmateriaal

Over de uitslag van deze grote vakantiefotoprijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Door deel te nemen aan de fotowedstrijd, geef je SelektHuis een gebruikerslicentie van onbepaalde duur, zonder compensatie. Bij deelnemen garandeert de inzender dat de foto gemaakt/ in eigendom is van inzender. In geval van aansprakelijkheid wegens (vermeende) inbreuk op rechten van derden met betrekking tot de foto (auteursrechten of andere), vrijwaart de inzender SelektHuis tegen deze aansprakelijkheid. SelektHuis behoudt zich het recht om de foto van een inzender te gebruiken voor de verschillende doeleinden zonder dat hier een vergoeding tegenover staat. Dit geldt voor zowel winnende als niet-winnende inzendingen. De winnende foto wordt door een jury gekozen uit alle inzendingen, aan de uitslag kunnen geen rechten worden ontleent. SelektHuis maakt de winnende foto bekend via diverse kanalen en vermeld de volledige naam van de winnaar. Foto’s dienen te zijn van opdrachtgevers van SelektHuis, waarvan de woning reeds is opgeleverd.

Meer lezen over de algemene voorwaarden?

Stuur de mooiste foto's van jouw SelektHuis in!

Vergeet niet minimaal 1 overzichtfoto toe te voegen en 2-3 detailfoto’s van jouw SelektHuis om mee te kunnen doen aan de fotoprijsvraag.

z. OUD Fotoprijsvraag

Bestanden uploaden

Jouw foto's *
Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven