px

9 kavels te koop

Gasteren

In de gemeente Aa en Hunze heeft de gemeente 9 kavels vrijgegeven. 5 kavels hiervan, zijn bestemd voor het bouwen van een vrijstaande woning. Op de overige 4 kavels kunnen halfvrijstaande woningen of mogelijk een vrijstaande woning gebouwd worden. Voor de vrijstaande woningen zullen de kavelgrenzen aangepast worden. Voor de twee-onder-één kap woning zal er met een medebouwer gebouwd moeten worden. Alle woningen moeten gerealiseerd worden in particulier opdrachtgeverschap.

Kavelprijzen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze heeft op 1 november 2016 het wijzigingsplan “Gasteren Dorp, woningbouwlocatie Gasteren 3de fase (afronding Bosakkers) vastgesteld. Deze bouwlocatie is eigendom van de gemeente en de kavels worden te koop aangeboden. Afhankelijk van de belangstelling vindt een loting plaats. De gemeente Aa en Hunze hanteert marktconforme prijzen voor haar kavels. Het college heeft  een grondprijs van € 125,-/m² excl. btw en k.k. vastgesteld.

Heeft u interesse in één van deze bouwkavels? Meld u vanaf 1 februari 2017 aan bij het College van burgemeester en wethouders.

 

CTAmeerinfoeninschrijven