Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Soms wel 37 bouwfouten

Blijkt uit een artikel van Vereniging Eigen Huis. VEH waarschuwt nieuwbouwkopers om bij de oplevering scherp te zijn op fouten en gebreken.  Landelijk ligt het gemiddelde op 21 opleverpunten. We kunnen dan ook met gepaste trots zeggen dat wij op een gemiddelde van slechts 8 opleverpunten zitten!

SelektHuis gemiddeld slechts 8 opleverpunten!

Waarom ligt het aantal opleverpunten bij SelektHuis zo laag kun je je afvragen. We bouwen natuurlijk met een doordachte bouwmethode. Slim Bouwen is een optimale mix van mensen, materialen en technieken. We werken met onze eigen bouwteams, die de bouwmethode door en door kennen. Ook is er gedurende het bouwproces aandacht voor de klant en worden eventuele aandachtspunten tijdens de bouw al besproken en afgehandeld.

Aan die optimale mix voegen we vervolgens nog een element toe. Het Service Team!

Service Team

Bij SelektHuis is er tijd, zorg en aandacht voor jullie woning. Voor, tijdens én na de bouw!

We beschikken over een eigen Service Team bestaande uit in totaal 9 medewerkers in de binnen- en buitendienst.  Dit Service Team staat de hele week voor je klaar om meldingen aan te nemen & te verwerken. Er wordt vervolgens direct geschakeld met een servicemedewerker uit jouw regio om de melding met je te bespreken en tot een oplossing te komen. Ze maken hierbij gebruik van een eigen service systeem met dashboard om alle lopende meldingen in de gaten te houden.

Ook na de oplevering van jullie woning, kunnen er nog problemen ontstaan. Dit kan een laatste afstelling van ramen en deuren zijn, tot een krasje op een ruit of een kleine beschadiging aan het schilderwerk. Ook komt het wel eens voor dat de laatste instellingen moeten worden gedaan van de installaties, omdat deze in gebruik zijn genomen en nog even wat afstelling nodig hebben.

Meer informatie over onze service? Lees het op onze Veelgestelde Vragen!

Opleveren met VEH

Alvorens je wellicht te maken krijg met het Service Team, wordt de woning opgeleverd. Mochten er opleverpunten zijn, dan is dit het moment om ze kenbaar te maken. Opleverpunten zijn fouten en/ of gebreken aan de woning. Het is mogelijk om jullie woning op te laten leveren met Vereniging Eigen Huis. Wij zijn hier ook absoluut voorstander van. Dit houdt in dat je zelf iemand inschakelt van Vereniging Eigen Huis, een onafhankelijke bouwkundige, die samen met jou als opdrachtgever en de projectbegeleider van SelektHuis de woning doorloopt om op te leveren. Eventuele gebreken en afwijkingen worden door de bouwkundige van VEH genoteerd in een proces-verbaal. De uitvoerder pakt dit vervolgens op met het Service Team en gaan aan de slag om het te verhelpen.

Tip: Lees ook de handige tips die Vereniging Eigen Huis online heeft. Ze leggen je uit waar je op moet letten tijdens de oplevering!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven