px

Geschiedenis

SelektHuis is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep. Een groep waar inmiddels diverse maatschappijen onder vallen.

Maar het begon allemaal in 1980 …

De gebroeders Nieuwenhuis starten als zelfstandig makelaar en bemiddelen voornamelijk bij de verkoop van bestaand onroerend goed. Vanaf het begin kiezen zij al voor een intensieve samenwerking met verschillende disciplines in de bouwwereld waardoor zij complete bouwplannen kunnen ontwikkelen. Korte lijnen en een compleet product zijn voor hen belangrijke issues.

Midden jaren ’80 willen zij een betaalbare woning in de markt zetten die voor iedereen bereikbaar is. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn een goed logistiek proces, een uitgekiende bouwmethode en continu werken aan professionaliteit. Het merk SelektHuis is een feit. Vanuit dit pionierswerk is in ’85 de vestiging in Moordrecht ontstaan, in ’93 Sneek, in ’97 Tholen en in 2006 Amersfoort.

SelektHuis

Met onze positieve interne en externe klant- en servicegerichte instelling en actieve houding denken wij mee in de verbetering van de bedrijfsprocessen. Wij hechten waarde aan respect, zijn daadkrachtig, resultaatgericht en nemen onze verantwoordelijkheid. No-nonsense en kostenbewust kenmerken onze cultuur, waarin we door samenwerking streven naar vooruitgang en duurzaamheid. Bij ons geldt: afspraak is afspraak! Hierbij zijn heldere communicatie en openheid van erg belangrijk.

De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit zes vestigingen, te weten Rijssen (hoofdkantoor), Amersfoort, Sneek, Moordrecht, Tholen, en sinds kort ook vanuit Hedel (nabij Den Bosch). Door deze landelijke dekking is het voor ons mogelijk woningen te bouwen in heel Nederland. Jaarlijks worden er ruim 240 luxe vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door SelektHuis ontwikkeld traditioneel bouwsysteem door ca. 200 medewerkers.