Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

WinWin Basis, wat kost een huis bouwen, huis bouwen

Betaalbaar, simpel en slim!

Met de WinWin woning van Selekthuis

Onze klanten beoordelen ons met een 8,4!

Wil je een huis bouwen, maar loop je tegen de hoge kosten aan die dit met zich meebrengt? Wij, bij SelektHuis, begrijpen dat het in de huidige markt, steeds moeilijker wordt om een huis te bouwen. Kavelprijzen en hypotheekrentes variëren, materiaalkosten stijgen, allemaal factoren die meespelen in het budget dat je beschikbaar hebt. Dit maakt dat het bouwen van een nieuwbouwwoning misschien in jouw ogen net niet haalbaar is.

Wij zijn ons hier van bewust en willen graag helpen om jouw woonwensen toch uit te laten komen en introduceren daarom de WinWin van SelektHuis!

Maak kennis met de WinWin

Net als alle andere woningen is onze WinWin woning traditioneel gebouwd. Dat geeft je de zekerheid van kwaliteit en comfort! Wij bouwen onze WinWin woning met evenveel passie en vakmanschap als alle andere droomhuizen.

Door een handvol waardevolle opties aan te bieden & enkele slimme budgetkeuzes te maken, kunnen we deze WinWin scherper aanbieden en hopen hierdoor jouw woondroom waar te kunnen maken!

Geen concessies aan kwaliteit en comfort!

Basis
Inhoud 584 m³
Bouwtijd 12 - 14 weken

Basis

Met de WinWin woning bouw je voordelig een droomhuis. De WinWin heeft in de basis een strak, moderne uitstraling. Ook heeft de woning alles om comfortabel te kunnen wonen. Denk hierbij aan standaard 6 PV zonnepanelen tot vloerverwarming en van luxe hardhouten trap tot aan behangklare wanden. Zelfs de ontwerpkosten en constructieberekeningen zijn inbegrepen.

De WinWin is er in meerdere bouwstijlen, hier beneden verder uitgelicht. Alle WinWin woningen hebben een 55° kap. Hiermee heb je minder last van schuine kanten op de verdieping. Tijdens een afspraak laten we graag digitaal en levensecht zien hoe dit eruitziet in een slaapkamer met onze VR bril.

Gratis brochure
Afspraak met adviseur

Opties en plattegronden

Jaren 30
Karakter
Bouwtijd 12 - 14 weken

Jaren 30

De jaren 30 stijl is eigenlijk altijd populair gebleven. Deze woningen zijn schaars, maar een nieuwbouwwoning is net zo goed in deze stijl te bouwen. Daarom bieden we de WinWin ook aan in jaren 30 bouwstijl. Het optiepakket jaren 30 heeft het karakter van weleer met het comfort van nu!

SelektTip
Denk je erover om een woning te bouwen met veel ruimte voor het hele gezin?  Met een muurplaatverhoging ontstaat er meer ruimte op de verdieping en verlies je minder ruimte door de schuine kanten. De gootlijn wordt hiermee namelijk verhoogd.

Gratis brochure
Afspraak met adviseur

Opties en plattegronden

Landelijk Modern
Gemetselde oortjes
Bouwtijd 12 - 14 weken

Landelijk - Modern

Landelijk meets modern! Het optiepakket Landelijk – Modern is een mix van twee bouwstijlen. Waarom? We zien echt een trend bij onze opdrachtgevers, die veelvuldig kiezen voor deze uitstraling. De woning heeft een strakke, maar warme uitstraling.

Als je op zoek bent naar een betaalbare nieuwbouwwoning met deze uitstraling en zelf ook nog een deel van de afbouwwerkzaamheden kan uitvoeren, dan heeft deze WinWin een gunstige prijs met de kwaliteit en comfort die we bij al onze woningen aanbieden!

Gratis brochure
Afspraak met adviseur

Opties en plattegronden

Landelijk
Warme materialen
Bouwtijd 12 - 14 weken

Landelijk

Een landelijke bouwstijl staat voor warme materialen, ambachtelijke kwaliteit met liefde voor het vak en met aandacht voor elk detail. Een woning om je direct in thuis te voelen. Maar onder dit landelijke uiterlijk gaan slimme keuzes schuil, waardoor dit totaalpakket betaalbaar blijft.

Steen voor steen bouwen wij met passie aan de WinWin van jullie keuze. Dat is wat je krijgt, wanneer je bouwt met SelektHuis! Een traditionele bouwer, gebruik makend van prefab onderdelen én een strak georganiseerd bouwsysteem. Met de WinWin bespaar je enorm, waardoor de woning betaalbaar blijft en we samen kunnen bouwen aan jullie droomhuis!

Gratis brochure
Afspraak met adviseur

Opties en plattegronden

Modern
Levensloopbestendig
Bouwtijd 12 - 14 weken

LEVENSLOOPBESTENDIG

De WinWin in de basis kan uitgebreid worden met een aanbouw om de woning levensloopbestendig te maken. Wat houdt dit in? Dat betekent dat er in de aanbouw een slaapkamer en badkamer gerealiseerd wordt. Met nog enkele kleine aanpassingen op de indeling ben je met dit optiepakket goed op de toekomst voorbereid!

Wil je meer weten over dit optiepakket & de indeling? Vraag dan informatie aan of neem contact op via 0548-537 500 met het Team Advies & Verkoop.

Gratis brochure
Afspraak met adviseur

Optiepakketten

Naast de verschillende bouwstijlen, hebben we nog mogelijkheden om jouw WinWin nóg energiezuiniger en duurzamer te bouwen.

Pakket Duurzaam

  • 6 Extra PV zonnepanelen ( totaal 12)
  • Triple beglazing
  • Kunststof kozijnen

Pakket Onderhoudsarm

  • Kunststof kozijnen
  • Kunststof dakoverstek
  • Kunststof bakgoten (alleen bij jaren 30)

Pakket Duurzaam en Energiezuinig+

  • 12 Extra PV zonnepanelen (totaal 18)
  • Monoblock
  • Triple beglazing
  • (Top)koeling op de vloerverwarming incl. naregeling

 

Plattegronden

Middels de plattegrond krijg je een goede indruk van de ruime, praktische indeling van de WinWin.

Download plattegrond

 


 

Brochure aanvragen     |     Afspraak met een adviseur

 


Nog vragen of advies nodig?

Ons team Advies & Verkoop staat graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je online een afspraakverzoek indienen waarna je gebeld wordt door team Advies & Verkoop om de afspraak met de adviseur samen met je in te plannen.

Email: info@selekthuis.nl
Telefoon: 0548 – 537 555

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven