px

Vrije kavels Heerhugowaard

Groen wonen in Heerhugowaard

Heeft u altijd al uw droomhuis willen bouwen in Heerhugowaard? Heeft u altijd al gedroomd van vrij wonen, een groot stuk grond in een wijk waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn? De gemeente Heerhugowaard verkoopt een aantal vrije kavels. Komt uw droomhuis op één van deze kavels?

Dorps gevoel in een nieuwe wijk

De innovatieve wijk De Draai wil het dorpse gevoel creëren. Het dorpse wonen met duurzaam wooncomfort is de inspiratie voor deze wijk. Veel groen en water staan centraal: een groot centraal gelegen park vormt het kloppende hart van de wijk. De gezellige, ongedwongen sfeer spreekt iedereen aan die het dorpse gevoel wil, in de nabije omgeving van een stad van kansen.

Vrije kavels

In de wijk De Draai zijn nog maar een paar kavels te koop, dus wees er snel bij! De kavels variëren van een grootte van ongeveer 300 m2 tot 650 m2. Op deze vrije kavels mag u uw huis bouwen. Deze moet, zoals iedere nieuwbouwwoning, voldoen aan bepaalde eisen die de gemeente aan dit plan heeft gesteld in het Bestemmingsplan, Beeldkwaliteitplan en het Bouwbesluit.

Wilt u meer informatie over de vrije kavels in deze wijk? Klik dan hier.