px

Vestiging Hedel

Hedel

SelektHuis is het bouwbedrijf bij u in de regio.

SelektHuis heeft zes vestigingen te weten in Rijssen (hoofdkantoor), Moordrecht, Tholen, Sneek, Amersfoort en Hedel. Hierdoor weten wij wat er speelt bij u in de regio. Wij spreken uw taal en kennen de omgeving. Met eigen personeel op alle vestigingen hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Zo houden wij onze charme van een lokale aannemer!

Op 6 juli 2012 opende SelektHuis een nieuwe showroom aan de Baronieweg 5 in Hedel (nabij Den Bosch). Vanuit deze vestiging kunnen wij onze SelektHuis-klanten in o.a. Brabant en Gelderland beter van dienst zijn, want met zes verschillende vestigingen is SelektHuis nu altijd dichtbij. Door deze landelijke dekking heeft u het voordeel van een persoonlijke benadering van een lokale partij, die de taal van de regio spreekt, en van de schaalgrootte en de stabiliteit van een grotere, landelijk opererende organisatie.

Wilt u meer informatie over nieuwbouw dan bent u van harte welkom tijdens één van onze evenementen. Wilt u graag een oriënterend gesprek? Dan is een afspraak wenselijk. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd voor uw persoonlijke plannen.

Maak kennis met onze adviseurs!

Baronieweg 5
Hedel
073-2060006 

Route

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, kunt u direct aanvragen. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn wij altijd bij u in de buurt!

Maak afspraak
 

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie. brochure

 

Vraag brochure aan
 

Inloopavond bezoeken

Op al onze vestigingen worden regelmatig inloopavonden georganiseerd, tijdens deze avonden kunt u vrijblijvend kennis maken met SelektHuis!

Maak kennis