px

Huis bouwen met Hedel

SelektHuis Hedel

Hét bouwbedrijf bij u in de regio.

Gaat u een huis bouwen in Brabant of Gelderland? Maak kennis met ons SelektTeam van SelektHuis Hedel! Met eigen personeel op deze vestiging hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Zo houden wij onze charme van een lokale aannemer.

Op 6 juli 2012 opende SelektHuis een nieuwe showroom aan de Baronieweg 5 in Hedel (nabij Den Bosch). Inmiddels zijn we hier uit ons jasje gegroeid en hebben een nieuwe vestiging gebouwd aan de Buitenkamp 1. Hiermee kunnen wij nog beter tegemoet komen aan de enorme vraag en gelijktijdig snel, betrouwbaar en efficiënt werken.

Wilt u meer informatie over nieuwbouw dan bent u van harte welkom tijdens één van onze evenementen. Heeft u concreten bouwplannen, heeft u een kavel in optie of bezit en kent u de richtlijnen van de gemeente? Dan kunt u ook een oriënterend gesprek aanvragen met onze adviseur.

Maak kennis met onze adviseurs!

Buitenkamp 1
Hedel
073-2060006 

Route

SelektHuis Hedel, Bouwbedrijf SelektHuis, huis bouwen met Hedel

Concrete bouwplannen?

U gaat een huis bouwen in Brabant of Gelderland? Maak dan een afspraak met onze adviseur om de mogelijkheden te bespreken!

Maak afspraak
 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie
 SelektLiving Inspiratie Magazine SelektHuis

 

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Welkom!