px

Kavels in Aalsmeer

Hof van Flora in Aalsmeer

Modern en luxe wonen op een schitterende locatie: dát is Hof van Flora. Hof van Flora is uitstekend gelegen, namelijk nabij Schiphol, de A9 en de A10 en om de hoek van Amstelveen en Amsterdam. Hierdoor kunt u niet alleen van uw droomwoning, maar ook van allerlei voorzieningen genieten. Uitgebreid shoppen, een festival of evenement bezoeken of een rondje door het Rijks- of een ander museum maken? U vindt meerdere sport- en culturele activiteiten op steenworpafstand. Bent u overtuigd van de vele voordelen? Claim daarom nu uw riante kavel in Hof van Flora en realiseer uw droomwoning!

Verkooptraject

Maximale keuzevrijheid: dat is het uitgangspunt bij Hof van Flora. In Hof van Flora kunt u kiezen uit vier typen kavels en vier typen woningen. Natuurlijk mag u deze naar wens combineren: u kiest precies díe kavel en díe woning waar uw hart naar uit gaat. Uiteraard krijgt u ook de mogelijkheid om samen met een architect aan uw droomwoning te werken. Wilt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer of badkamer gerealiseerd zien? Samen met de architect bepaalt u precies hoe uw woning eruit komt te zien. Aan de hand van het definitieve ontwerp en eventuele aanpassingen zullen wij de definitieve aanneemsom bepalen, waarna de bouwvergunning ingediend kan worden. Daarna zullen wij zo snel mogelijk met de bouw starten. De uiteindelijke bouw van uw woning wordt verzorgd door SelektHuis. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw woning volgens de hoogste kwaliteitseisen gebouwd wordt.

Wensen en mogelijkheden

Een slaapkamer extra, een kelder  laten bouwen of uw woning in een andere kleur laten opleveren? Geen probleem bij Hof van Flora! U maakt simpelweg al uw wensen aan de architect kenbaar en hij maakt de door u gewenste aanpassingen. Zo kunt u de woning geheel eigen maken. Samen met de adviseur van SelektHuis loopt u vervolgens alle details na, zoals bijvoorbeeld de trap, de schuifdeuren en het schakelmateriaal. Hierdoor krijgt u alle voordelen van het zelf laten bouwen van uw huis, zonder dat u alles zelf hoeft te regelen.

Royaal en stijlvol wonen

Ondanks dat Hof van Flora nabij twee grote steden – namelijk Amstelveen en Amsterdam – gelegen is, zijn de kavels erg ruim. U heeft op iedere kavel bijna duizend vierkante meter tot uw beschikking om uw droomhuis te realiseren. U heeft dan ook alle ruimte om riant en luxe te leven en om van uw woonomgeving te genieten.

Wilt u meer weten over dit project?

Afspraakmakenformulier