px

Droomhuis Jolanda & Kees

In het nieuws: Droomhuis op ideale locatie

Culomborg 1 nieuwsitem foto

Het bouwen van droomhuizen: dat is waar we goed in zijn. Dat is waar onze passie ligt. Jolanda en Kees ervoeren dit van heel dichtbij. Ze liepen al lang rond met het idee om zelf een huis te bouwen. Het enige wat nog miste was de perfecte plek. Tot het moment dat, op slechts 500 meter van hun huidige woning, een aantal zelfbouwkavels vrij kwam. “Ons nieuwe huis én de locatie zijn helemaal zoals we dit wilden!”

 

We voelen ons helemaal thuis

Het was voor Jolanda en Kees de ideale mogelijkheid: “We hebben hier op deze prachtige plek een huis kunnen bouwen dat volledig aan onze wensen voldoet. En dat zonder weg te moeten uit onze wijk Parijsch in Culemborg, want we voelen ons hier helemaal thuis. Onze tienjarige zoon heeft hier vriendjes, en wij hebben hier onze vrienden en kennissen.” De woning is precies zoals Jolanda en Kees hem voor ogen hadden. De vrijstaande woning is ruim opgezet. Jolanda vertelt: “Het huis heeft veel riante en open ruimtes, een grote werkkamer, vijf slaapkamers en een zolder. Voor ons was de combinatie van binnen en buiten belangrijk. We hebben een veranda gerealiseerd, met uitzicht op het water van de Lokkershoek, en onze achtertuin grenst direct aan het water. Prachtig toch?”

 

Van schets tot oplevering

Voordat we de kavel kochten, hebben Kees en Jolanda zich goed laten informeren en adviseren. “We kozen voor SelektHuis omdat de bouwtijd kort is. Ook wordt alles door één partij uitgevoerd: van eerste schets tot aan de oplevering. Bijna alles wordt voor je geregeld, en dat is prettig als je allebei een drukke baan hebt!” De schets is op maat gemaakt voor Kees en Jolanda. Na wat kleine aanpassingen konden de vergunningen worden geregeld. “Bij iedere stap zijn we betrokken door SelektHuis. We hadden voortdurend contact met de adviseur of met de uitvoerder. Het is erg prettig om bij elke fase betrokken te zijn.”

 

Midden in de natuur

In ons nieuwe huis en ook in de wijk voelen we ons helemaal thuis. De wijk is ruim opgezet, schoon en netjes. Alle faciliteiten liggen op loop- of fietsafstand. En wil je toch het drukke leven van de grote stad? Dan brengt de trein je binnen 30 minuten in het centrum van Utrecht of Den Bosch. “Het fijne aan Parijsch is dat je zo in de natuur staat” vertelt Kees. “We picknicken graag in de uiterwaarden of waaien even lekker uit op de dijk. En tegen een lekkere lunch bij Werk aan het Spoel zeggen wij geen nee!”

 

Is wonen in Parijsch ook iets voor u? Er zijn nog enkele bouwkavels vrij! Klik hier voor meer informatie.

 

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in een Betuwespecial van BMU media. Bekijk hier het volledige artikel.