Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

SelektHuis is niet zomaar een bouwbedrijf. SelektHuis is een bouwbedrijf, dat met passie elke dag bouwt aan het levensgeluk van onze opdrachtgevers. Wij bouwen geen huis, maar bouwen een thuis! Wij streven er naar om onze opdrachtgevers te ontzorgen en het hele bouwtraject uit handen te nemen. Vanaf het moment dat de woonwensen besproken worden met de adviseur, het droomhuis dat tot leven komt op de tekenkamer en een thuis dat ontstaat op de bouwplaats.

Blijf op de hoogte!

Inschrijven voor de nieuwsbrief is zeker handig, wanneer je als eerste wilt weten wanneer er weer een evenement plaats vindt. Ook informeren we je over de nieuwste blogs en het laatste nieuws. We kunnen hier woningen in uitlichten, een bepaalde bouwstijl uiteenzetten of een bepaald thema centraal zetten. En het mooiste is, dat je hier vrij weinig voor hoeft te doen! Je schrijft je in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier en je krijgt alle informatie wekelijks in jouw mailbox!

Handige informatie bij het bouwen van een huis

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ben je natuurlijk altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ben je je nog aan het oriënteren en sta je echt aan het begin van jouw bouwplannen? Dan adviseren we je om ook regelmatig onze website te bezoeken. Er komt veel op je af en we willen je zo goed mogelijk informeren zodat je echt voorbereid bent, wanneer je de volgende stap naar jouw droomhuis wilt zetten:

  • Lees over het bouwconcept Slim Bouwen en kom erachter hoe SelektHuis traditionele bouw combineert met systeembouw.
  • Laat je inspireren en krijg een beeld van jouw eigen droomhuis door de opgeleverde woningen te bekijken.
  • Bekijk welke basismodellen SelektHuis heeft en de flexibiliteit die je hiermee hebt.

Ook dan

Ben je al in gesprek met ons? Ook dan is onze nieuwsbrief van belang! In het voortraject waarbij je een keuze moet maken met welk bouwbedrijf je in zee wilt gaan, willen we jou natuurlijk een zo goed mogelijk beeld geven van wie wij zijn. Middels de nieuwsbrief weet je wanneer & waar een Open Huis is, zodat je met eigen ogen kunt zien, wat je krijgt als je met ons besluit te gaan bouwen.

Bouw je met ons? Super! Ook dan schrijven we je graag in voor de nieuwsbrief. Wellicht kunnen we je informeren over zaken, die specifiek voor jou van toepassing zijn afhankelijk van waar je in het bouwtraject zit. Daarnaast zien we vaak onze opdrachtgevers op één van onze Open Dagen in Rijssen, waar ze kennis kunnen maken met een groot deel van het SelektTeam. Van de adviseur waar je in gesprek mee bent geweest, tot aan de tekenaar die jouw woonwensen tot leven heeft laten komen en de Prefab medewerker, die werkt aan jouw kapconstructie.

Wil je, naast het ontvangen van het laatste nieuws in jouw mailbox, toch ook nog even iemand persoonlijk spreken die je meer kan vertellen over de werkwijze van SelektHuis? Bel dan met ons Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Inschrijven nieuwsbrief

Ja, ik wil me inschrijven voor de SelektHuis nieuwsbrief, zodat ik altijd als eerste op de hoogte ben van het laatste nieuws en evenementen!

Nieuwsbrief
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven