px

Aandacht en Ambacht

SelektHuis hecht waarde aan kwaliteit. We kiezen dan ook niet voor niets voor de traditionele manier van bouwen. Elk detail krijgt van ons de aandacht die het nodig heeft en elke woning wordt op een vakkundige wijze afgewerkt.

“Het is door de zorgvuldige manier van werken van jullie medewerkers een prachtig huis geworden. Wat ons vooral deugd heeft gedaan is het feit dat de metselaars ons op tijd hebben gewaarschuwd dat het door de architect voorgestelde metselverband met de door ons gekozen steen niet fraai zou uitpakken. In overleg is toen voor een mooier metselverband gekozen en dat is heel mooi geworden… Al met al zijn we zeer te spreken over deze medewerkers en hun competenties in het metselen maar ook in het meedenken met de klant.”

 

Traditioneel betekent degelijk, ambachtelijk, met liefde voor het vak en met aandacht voor elk detail. Steen voor steen. Het resultaat; prachtige traditioneel gebouwde woningen die iedere vergelijk met glans doorstaan. SelektHuis heeft inmiddels meer dan 6000 vrijstaande woningen gebouwd.

Aan kennis en deskundigheid dus geen gebrek. Afhankelijk van de gekozen bouwstijl passen wij de juiste detaillering toe die met de grootste zorg is uitgevoerd. Dat maakt uw woning een SelektHuis! De beste en meest waardevolle investering die u ooit zult doen!

Of het nu gaat om mooie gemetselde oortjes, specifieke ornamenten in het metselwerk of klossen onder een bakgoot. Alles wordt met de uiterste precisie en zorg gerealiseerd. Kwaliteit, dat kunt u van ons verwachten.

Voordelen SelektHuis