px

Uw woonstijl

Wist u dat SelektHuis een eigen ontwerp-afdeling heeft? Op de derde verdieping van onze hoofdvestiging wordt met 20 tekenaars en ontwerpers volop ‘gebouwd;  aan uw droomhuis. Maar welke stijl heeft uw droomhuis eigenlijk? De ontwerpers starten met een één van de 23 basismodellen, maar die kan in elke gewenste stijl worden aangekleed. Dat is Made by You! Wilt u weten welke woonstijl bij u past? Doe de test!

Ook op onze pinterest pagina's vindt u meer inspiratie in de verschillende woonstijlen! Tussen de honderden foto´s van woningen staat ongetwijfeld iets dat u mooi vindt. Of dat nu is in de landelijke woonstijl, de jaren 30 stijl, een klassieke woning of een modern huis, u vindt er alles!

De bekoorlijkheid van een klassieke woonstijl blijft favoriet en dat is niet zo vreemd. De sierlijke en statige meubelen en accessoires geven een kenmerkende en geliefde sfeer aan uw woning.

 

 

Neem het gezonde buitenleven mee naar binnen, waar de natuur en het landleven zich verenigen in de stijl van het huis. De charme van vroeger gaat perfect samen met comfort van nu in de landelijke woonstijl!

Het bestaande aanbod jaren 30 woningen zijn behoorlijk schaars. Daarom is de stijl ook te passen in een nieuwbouwwoning. Bijkomend voordeel van een 'nieuwe jaren 30-woning is dat een behoorlijke variatie mogelijk is.

Een vertelt wie u bent: georganiseerd, trendy, spontaan en verrassend. Een moderne woonstijl spreekt aan vanwege het veelzijdige karakter. Less is more is hierbij kenmerkend.

Doe de stijltest!