px

Schuurwoning: landelijk en modern

Een stijl die de laatste jaren steeds meer gezien wordt, is de landelijk moderne stijl, vaak in de vorm van een schuurwoning. De verrassende ontwerpen brengen het buitenleven samen met het binnenleven, en maken het één. De eenvoudige, strakke hoofdvorm is kenmerkend voor de schuurwoning. Mixen met natuurlijke materialen als hout, beton en steen maakt de schuurwoning zo bijzonder, en ook zo geliefd. Deze liefde voor natuurlijke materialen is in ieder schuurontwerp terug te vinden.

Vraag het themapakket hieronder aan voor plattegronden, extra opties, inspiratie, prijzen en meer informatie.

Heerlijk genieten van de ontspannen sfeer van buiten. Grote raampartijen en schuifpuien verbinden het comfort van binnen met de natuur van buiten. Hierdoor ontstaat een ontspannen, prettige sfeer.

Van buiten zie je de rook uit de grove schoorsteen komen. Dan weet je genoeg: de open haard staat aan! Heerlijk met elkaar bij het centrale punt van het huis: de open haard. Hier komen alle materialen samen, en is de mix van natuurlijke kleuren, geuren en materialen perfect in balans.

Niet alleen aan de buitenkant heeft de schuurwoning een herkenbare stijl. Ook van binnen is de stijl herkenbaar. Grote, open ruimtes voeren de boventoon. Ook binnen worden materialen volop gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van hout, in combinatie met de geliefde beton-look.

Schuurwoning: Made by You

Ook een schuurwoning bouwen is volledig Made by You. Made by You wil zeggen dat we een basis woningtype als uitgangspunt nemen. Het basistype schuurwoning kleden we vervolgens helemaal aan naar uw wensen. Zo mixen en matchen we, totdat het ontwerp uw droomhuis is geworden!

Uw ideeën en dromen gecombineerd met onze ervaring en expertise: zó realiseren we uw droomhuis!

Wilt u meer weten over het basis model schuurwoning? Vraag dan het themapakket aan.

Themapakket schuurwoningen