px

Prachtig landelijk wonen

De landelijke bouwstijl heeft verrassende vormen, traditionele designs en nostalgische details. De historische aspecten van de bouwstijl zijn tijdens het ontwerpen van uw landelijke droomhuis cruciaal. In de ontwerpen worden veel romantische elementen en -details gebruikt. Toch zijn bij landelijk wonen alle moderne eisen, van zowel regelgeving als wooncomfort, meegenomen in romantische ontwerpen van nu. Zo wordt het wooncomfort optimaal, terwijl uw landelijke huis van alle gemakken is voorzien.

Neem het gezonde buitenleven mee naar binnen waar de natuur en het landleven zich verenigen in de stijl van het huis. De charme van vroeger gaat perfect samen met het comfort van nu!

Laarzen uit in de ruime bijkeuken, op uw sokken door de woonkeuken en dan heerlijk opwarmen met chocolademelk bij het warme haardvuur. Kijk door de ramen naar buiten, en geniet van het prachtige landelijke landschap waarin uw mooie landhuis is gebouwd.

Uw landelijke woning komt volledig tot haar recht met de perfecte inrichting. Combineer bijvoorbeeld warme houttinten met hip grijs voor een modern-landelijke look. Maar ook klassiek-landelijk is nog steeds erg in trek: prachtige details vieren hier de boventoon.

De landelijke stijl

Wonen in een landelijke omgeving is de droom van iedere natuurliefhebber. De landelijke stijl komt prachtig tot zijn recht in het buitengebied. Maar ook als u in de stad woont, kan de landelijke stijl perfect uitgevoerd worden. In het ontwerp houden we rekening met uw wensen, maar ook met de omgeving waarin de woning komt te staan. Binnen de landelijke stijl maken de details het ontwerp af: luiken, roedes, de buitenlamp, en zelfs de bel maken de landelijke look & feel compleet!

Binnen de landelijke stijl kunt u veel kanten op. Er zijn veel verschillende richtingen binnen de landelijke stijl. Zo kunt u kiezen voor de klassiek-landelijke stijl, waarbij luiken, roedes en wat klassiekere details een grote rol spelen. Maar u zou ook kunnen kiezen voor de modern-landelijke stijl, waarbij gebruik gemaakt wordt van potdekselwerk, modernere lijnen in het ontwerp en grote schoorstenen. En zo zijn er nog heel veel andere mogelijkheden.

Meer landelijke woningen