px

Kavels in Heerenveen

Kavels Heerenveen

Op zoek naar een kavel in Heerenveen? Vanaf 6 oktober start de verkoop van achttien nieuwe woningbouwkavels aan de Postiljon en Regentesselaan in de gemeente Heerenveen!

Zoekt u een bouwkavel?

In de woonwijk Skoatterwâld, aan de oostzijde van de stad Heerenveen, zijn 18 nieuwe kavels beschikbaar! Het is de derde fase in de wijk, waar dit de eerste 18 kavels zijn. Qua uitstraling sluit deze fase perfect aan op het inmiddels gerealiseerde gedeelte van Skoatterwâld, met haar lange lommerrijke lanen. Klik hier voor meer info & inschrijven.

1. Postiljon

De “Postiljon” is een kort zijstraatje van de Stadhouderlaan. Aan deze zijstraat is ruimte voor 8 particuliere, vrijstaande woningen. De kavels liggen aan een driehoekige binnenruimte met veel groen, tussen twee rijbanen. Hiernaast ligt een prachtig park voor voetgangers en fietsers. De kavels 1 en 8 liggen met één zij-erfgrens langs het park en grenzen aan het water dat bij het park hoort. Optimaal genieten!

  • De oppervlakte van de kavels varieert van 445 tot 527 m2.
  • De kavelprijs van kavel 2 t/m 7 is €199,65 per m2, incl. BTW
  • De kavels 1 & 8 kosten €217,80 per m2, incl. BTW

Lees hier meer over de kavels, de procedure en de prijzen, of bekijk de kaart.

2. Regentesselaan

Aan de oostelijke grens van de wijk liggen de kavels langs de Regentesselaan. De achtertuinen van deze bouwkavels grenzen aan een waterloop van het park rondom museum Belvédère. De voorkant van de kavels grenzen aan een 1,5 meter brede groenstrook. De Regentesselaan wordt in de middenberm beplant met bomen, en is dus sfeerbepalend voor dit deel van de wijk. In overleg is het mogelijk om met de zij-erfgrenzen van kavels 2 t/m 9 te schuiven (mits uitvoerbaar en beschikbaar).

  • De oppervlakte zoals varieert van ca. 600 tot 800 m2.
  • De kavelprijs van kavel 2 t/m 9 is €223,85 per m2, incl. BTW
  • Kavels 1 & 10 kosten €232,32 per m2, incl. BTW

Lees hier meer over de kavels, procedures en de prijzen, of bekijk de kaart.