Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Droom, Bouw, Leef!

Dat is ons motto en dat blijft ons motto! Ook in deze onzekere tijden, moeten we met zijn allen vertrouwen blijven houden en blijven dromen. We staan nog steeds voor jullie klaar om te helpen met jullie dromen & plannen voor het bouwen van een huis.

We kunnen misschien niet alle stappen nemen of voorbereidingen treffen op de manier die we zouden willen om het bouwen van jullie droomhuis te realiseren vanwege de maatregelen. Maar we nemen je graag mee aan de hand in deze periode en vertellen jullie over de stappen die we wel kunnen zetten samen en hoe!

Bovendien zullen we jullie de komende tijd voorzien van heel veel inspiratie, zodat je alvast goed kunt nadenken over de bouwstijl van jouw droomhuis, de indeling, welke speciale voorzieningen of ruimtes moet jouw ideale woning hebben?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste updates, meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief. Zo komt al het nieuws, de inspiratie en de stappen op weg naar jouw droomhuis, rechtstreeks in jouw mailbox!

Afspraak in de showroom

Een afspraak in de showroom is nog steeds mogelijk. We nemen uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen volgens richtlijnen van het RIVM.

Afspraak maken

Afspraak op afstand

Een afspraak middels videobellen of een telefonisch adviesgesprek is ook mogelijk! Vul het formulier in en Team Advies & Verkoop belt je om dit met je in te plannen.

Afspraak op afstand

Inschrijven nieuwsbrief

Alle laatste ontwikkelingen rondom de maatregelen, de wijzigingen die wij doorvoeren, maar ook inspiratie & informatie, krijg je rechtstreeks in jouw mailbox.

Aanmelden

Maatregelen die wij in acht nemen

Uiteraard nemen ook wij de maatregelen die we moeten nemen volgens de adviezen en richtlijnen van het RIVM. We volgen dit op de voet en passen aan de hand van nieuwe maatregelen, ook de onze aan.

Zo is het nu mogelijk om een afspraak tot stand te brengen middels Microsoft Teams (videobellen), een telefonisch adviesgesprek te krijgen. Maar je kunt ook chatten via de website bijvoorbeeld met het Team Advies & Verkoop.

Afspraken met de adviseur op een vestiging is tot op heden nog mogelijk, echter houden we wel de adviezen van het RIVM in acht en daarom:

 • schudden wij geen handen
 •  houden we 1,5m afstand
 • worden de vestigingen vaker & grondiger schoongemaakt
 • houden we ons aan de hygiëne richtlijnen
Blijf ook op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Op kantoor & op de kavel

Het SelektTeam dat achter de schermen aan jullie bouwprojecten werkt en op de kavel zelf, hebben ook maatregelen genomen om zo veilig en verantwoordelijk mogelijk het werk te kunnen uitvoeren.

Denk hierbij aan:

 • vanuit huis werken waar mogelijk
 • verspreidde werkplekken
 • geen grote overlegvormen
 • pauzes worden gespreid
 • op de bouwplaats, mogen er max. 4 personen aanwezig zijn in de keet
 • extra hygiëne maatregelen op de bouw en in de keet
Heb je toch nog vragen over de voortgang van jouw bouwproject? Neem dan contact met ons op!

Contact

5x de meest gestelde vragen

 1. Op welke manieren kan ik contact opnemen?
  Dit kan telefonisch en via de mail.
 2. Hoe kom ik aan informatie, wanneer ik niet naar de showroom kan komen?
  Onze adviseurs staan voor je klaar. Door middel van videobellen met Microsoft Teams, kunnen ze heel veel informatie met je delen. Denk hierbij aan schetsen en plattegronden, maar ook foto's van woningen die elementen bevatten, waar je interesse in hebt.
 3. Gaat de bouw van mijn huis gewoon door?
  Zolang wij door kunnen blijven bouwen, met de huidige maatregelen en richtlijnen in acht nemend, doen wij dat ook. Mocht hier verandering in komen, dan zullen we één ieder hierover informeren.
 4. Hoe zit het met mijn lopende vergunningsaanvraag?
  Onze tekenkamer werkt gewoon door aan de vergunningsaanvraag. Wanneer de vergunning verleend wordt is echter afhankelijk van elke afzonderlijke gemeente.
 5. Kan ik mijn kinderen meenemen naar de afspraak?
  Dat is niet nodig! Want de afspraak komt bij jou! De adviseur kan je uitnodigen voor een afspraak op afstand, middels videobellen kun je alle vragen die je hebt voorleggen aan de adviseur. De adviseur vertelt je bovendien alles over SelektHuis, het bouwproces en de mogelijkheden.

Ga naar Veelgestelde Vragen
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven