px

Vestiging Moordrecht

Moordrecht

SelektHuis is het bouwbedrijf bij u in de regio.

SelektHuis heeft zes vestigingen te weten in Rijssen (hoofdkantoor), Moordrecht, Tholen, Sneek, Amersfoort en Hedel. Hierdoor weten wij wat er speelt bij u in de regio. Wij spreken uw taal en kennen de omgeving. Met eigen personeel op alle vestigingen hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Zo houden wij onze charme van een lokale aannemer!

Onze vestiging in Moordrecht is in 1986 gestart en heeft een zeer grote regionale bekendheid opgebouwd. De behoefte aan een eigen showroom bleek dusdanig groot, dat in 2002 op een markante locatie een uniek pand gebouwd werd. In het huidige pand aan de Ambachtweg werd het succes voortgezet. Het werkgebied van deze vestiging strekt zich uit van het Groene Hart tot de drie grote steden in het westen van het land (Amsterdam, Rotterdam en Den Haag). Benieuwd naar ons unieke pand en de mogelijkheden die SelektHuis Moordrecht u te bieden heeft? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer informatie over nieuwbouw dan bent u van harte welkom tijdens één van onze evenementen. Wilt u graag een oriënterend gesprek? Dan is een afspraak wenselijk. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd voor uw persoonlijke plannen.

Maak kennis met onze adviseurs!

Ambachtweg 14
2841 LZ Moordrecht
Tel: 0182-376570  

Route

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, kunt u direct aanvragen. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn wij altijd bij u in de buurt!

Maak afspraak
 

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.brochure

Vraag brochure aan
 

Inloopavond bezoeken

Op al onze vestigingen worden regelmatig inloopavonden georganiseerd, tijdens deze avonden kunt u vrijblijvend kennis maken met SelektHuis!

Maak kennis