px

Open Dagen Geslaagd!

Geslaagd evenement!

We hebben afgelopen vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april de Open Dagen georganiseerd voor iedereen die kennis wilde maken met SelektHuis en het SelektTeam. Het was weer zoals vanouds, gezellig druk met verschillende activiteiten!

Informatie & rondleidingen

In het hoofdgebouw stonden de gastvrouwen klaar om iedereen te verwelkomen. Onze partners hadden allemaal een eigen plek om de bezoekers te informeren over interieur (Meiling), aanleggen van een tuin (Buro Ruiter), domotica (Niko Home Control) en keukens (Voortman Keukens). Daarnaast was er de mogelijkheid om rond te lopen in een echt SelektHuis door middel van een VR bril! Ondertussen liep er een heuse showkok rond, die er voor zorgde dat niemand uitgehongerd zou raken.

Elk half uur stonden er enthousiaste mensen klaar om mee te mogen met de rondleiding door de prefab en verfspuiterij, eindigend bij het magazijn. Het hele proces in de prefab werd uit de doeken gedaan, bouwconstructies en materialen werden uitgelegd. Bij het magazijn werd vervolgens het gehele bouwproces nog eens doorlopen aan de hand van fases door Johan Smit van de tekenkamer. Er werden kennissessies gegeven over EPC door Michel de Graaf, onze EPC-specialist en een blower-door test door Jan Averink van onze Service. Ook Nefit en Pape rietdekkers sloten aan, om hier mogelijkheden met betrekking tot dakbedekking en installaties te laten zien.

Second date?

Er heeft een flink aantal speeddates plaatsgevonden met onze ontwerpers en ook de adviseurs hadden niets te klagen! Volledig bepakt & bezakt vertrokken de bezoekers aan het einde van de dag, 1 stap dichter bij hun droomhuis wellicht. Wij hebben enorm genoten van deze dag en leggen ook graag onze passie uit aan de bezoekers. Wie weet tot een seconde date?

Oei, de Open Dagen gemist?

Geen nood! De Open Dagen in september staan al weer gepland. Houd de Evenementenkalender in de gaten voor nieuwe data…

Nieuws overzicht