px

SelektHuis in ontwikkeling

Luchtdicht bouwen

Een energiezuinige woning is tegenwoordig een must, met het bouwbesluit zijn de regels voor 2015 aangescherpt. Zo gaat onder andere deEPC-norm naar een waarde van 0.4. Dit heeft ook gevolgen voor de luchtdichtheid van uw woning.

Energieverlies voorkomen

Luchtdicht bouwen houdt in dat wij de woning steeds luchtdichter bouwen. Door het dichten van ongewenste kieren en naden worden ongecontroleerde luchtstromen tegen gegaan. Een goede luchtdichtheid garandeert daarnaast een optimale werking van de isolatie en de ventilatie. Hierdoor wordt onnodig energieverlies voorkomen.

Eigen apparatuur Blowerdoor-JAN-2

SelektHuis wil voorop lopen in de ontwikkelingen op dit gebied en heeft daarom besloten te investeren in apparatuur om luchtdichtheid van woningen te meten. Met een zogenoemde Blower Door meting wordt het drukverschil van de woning opgemeten. Steekproefsgewijs controleert SelektHuis een deel van haar woningen om te kunnen garanderen dat de woning aan de kwaliteitsnormen voldoet. De woning wordt zowel in onderdruk als op overdruk getest om te voldoen aan alle gestelde normen.

Gespecialiseerde medewerkers

Alle medewerkers van SelektHuis verstaan hun vak, ook op het gebied van energiezuinigheid zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf en wilt u meer informatie over uw specifieke situatie, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

 

Nieuws overzicht