px

Een huis ontwerpen

Van ontwerp tot bouw

U bezit een eigen kavel en wilt een woning laten ontwerpen en bouwen? Dan zijn wij uw ideale partner van begin tot eind.

Ontzorgend van ontwerp tot oplevering

Onze eigen ontwerpers en tekenaars ontwerpen in nauwe samenspraak met u, uw droomhuis. Het woningontwerp wordt helemaal afgestemd op uw woonwensen, uw gezinssituatie en uw persoonlijkheid. Ook behoort een samenwerking met een BNA architect tot de mogelijkheden. Ná het ontwerp hebben wij alles in eigen huis om uw droomhuis te realiseren. Van het regelen van de bouwvergunning tot en met de bouw van uw nieuwbouwwoning.

Eigen ontwerpers

Bij SelektHuis in Rijssen is het op de derde verdieping van het hoofdkantoor altijd een gezellige drukte. Hier worden alle ontwerpen in samenspraak met onze klanten gerealiseerd. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft een specifiek wensenpakket.

Eén van grote voordelen van SelektHuis is dat u de beschikking heeft over eigen ontwerpers. Zij realiseren in samenspraak met onze klanten de schetsen en ontwerpen van hun droomwoning. Alle berekeringen die voor deze aanvraag nodig zijn, waaronder ventilatie-, daglicht-, en EPC-berekeningen, worden door onze eigen tekenaars gemaakt. Zelfs de constructieve berekeningen doen wij in eigen huis. Naast de technische tekeningen maken onze ontwerpers ook de mooiste schetsen.

Uw wensen, wij zetten ze op papier

Bij een huis ontwerpen komen veel aspecten aan bod. Uw wensen, dromen en eisen worden door onze ontwerpers op papier gezet. Zo ontstaat er steeds weer een op maat ontworpen woning in lengte, breedte, hoogte, vorm en stijl. Naast deze wensen, dienen de ontwerpers ook rekening te houden met de gemeentelijke randvoorwaarden. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd door de familie wordt deze beoordeeld door de plaatselijke welstandcommissie. Nadat het bouwplan door de gemeente is goedgekeurd op welstandstoetsing, en de voorwaarden met betrekking tot het bestemmingsplan, werken wij het plan technisch verder uit. Er kan een compleet 3D-model van uw woning worden gemaakt. U krijgt dan een perfect beeld van uw toekomstige woning!

 

banner_ontwerp

Iedere woning is uniek!

  • De keus is aan u!
  • U en uw wensen staan centraal!
  • Uw woning is volledig afgestemd op uw manier van leven!

Meer informatie
 

Geen zorgen...

  • Begeleiding van het gehele bouwtraject!
  • Eén aanspreekpunt!
  • Een zorgeloze bouwperiode!

Meer informatie
 

De financiele voordelen

  • Alles in één prijs!
  • Uiterst scherpe prijs door een uitgekiend bouwsysteem!
  • Reis- en verblijfskosten inbegrepen!

Meer informatie