px

Kom langs in Hedel

Open Dag Hedel

Onze vestiging in Hedel is gereed. We zijn natuurlijk trots op ons nieuwe pand en zetten daarom speciaal voor u de deuren open! Bent u nieuwsgierig naar SelektHuis Hedel, het SelektTeam en onze werkwijze? Kom dan langs op deze heugelijke dag!

Wat is er te doen?

Natuurlijk mag u binnen een kijkje nemen, rondwandelen in onze prachtige showroom en kunt u praten met het SelektTeam van Hedel. Maar dat is niet het enige!

Wij hebben ook onze partners uitgenodigd om er een informatieve dag van te maken. Denk hierbij aan een keukenpartner, een partner in interieurstyling, domotica of een tuinarchitect. Zo bieden we u deze dag een volledig pakketje met alles wat u zou willen weten wanneer u van plan bent een huis te gaan bouwen.

In de showroom en op het terrein lopen  adviseurs van SelektHuis rond, om uw vragen te beantwoorden over technische en financiële onderwerpen. Vanuit Rijssen hebben wij ook onze EPC-specialist gevraagd om langs te komen, hij vertelt u alles wat u wilt weten over energiezuinig bouwen en duurzaamheid.

Onder het genot van een hapje en drankje kunt u alle informatie opnemen. Zo komt u weer een stap dichter bij het bouwen van uw droomhuis! We maken er een klein feestje van, komt u ook?

 

Even nog de belangrijke zaken op een rij

Wanneer?

Zaterdag 23 juni van 10:00 tot 15:00 uur

Waar?

SelektHuis Hedel
Buitenkamp 1, 5321 KB Hedel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Team advies & verkoop via het telefoonnummer 0548 – 537 555