px

Open Dagen Voorjaar

Een kijkje achter de schermen van SelektHuis

Op vrijdag 31 maart & zaterdag 1 april staan de deuren van onze hoofdvestiging in Rijssen voor u open! Heeft u bouwplannen of is uw SelektHuis al in aanbouw en wilt u eens een kijkje achter de schermen nemen bij SelektHuis? Ons SelektTeam staat voor u klaar! Tijdens deze dagen doet u volop inspiratie op voor uw droomhuis. In de showroom kunt u onder andere sparren met onze adviseurs, kennissessies over energiezuinigheid volgen of deelnemen aan een rondleiding door onze productiehallen.

 

Open Dagen SelektHuis

In de showroom

In de showroom vindt u onze adviseurs! Ze staan voor u klaar met informatie over technische en financiële onderwerpen, maar ook over ontwerpmogelijkheden en de inrichting van uw droomhuis. Daarnaast kunnen zij u vertellen welke voordelen het heeft om met SelektHuis in zee te gaan en hoe het traject er ongeveer uitziet.
Doe in de showroom inspiratie op voor de aankleding van uw woning. Bekijk gevelstenen, deuren, een standaard badkamer en domotica (huiselijke electronica) onder het genot van een hapje en een drankje van onze showkok. U vindt in onze showroom ook stands van o.a. tuinontwerpers en een keukenleverancier.

3D-Experience

Ervaar een SelektHuis van binnen met een ware 3D-experience. Loop de 360° virtual reality tour door een SelektHuis met de Samsung Gear VR-bril, en ervaar hoe de verschillende ruimtes aangepast kunnen worden tot uw Made by You droomhuis!

 

Kijkje achter de schermen bij SelektHuis

Wilt u een kijkje achter de schermen nemen? Loop dan mee met de rondleiding door onze productiehallen en verfspuiterij, waar we u laten zien hoe de bouw van uw woning in zijn werk gaat. Of kom alles te weten over energiezuinigheid tijdens de kennissessies van onze EPC-specialist en andere belangrijke informatie omtrent het bouwen van uw eigen droomhuis!

 

Kijkje achter de schermen bij SelektHuis

Wanneer?

Vrijdag 31 maart van 14:00 tot 18:00
Zaterdag 1 april van 10:00 tot 15:00

U kunt zich niet meer aanmelden voor vandaag, maar bent natuurlijk van harte welkom!
Meld u zich bij aankomst even bij een gastvrouw?

Waar?

Kalanderstraat 51, 7461 JL Rijssen