px

Open Dagen Voorjaar

Open Dagen op 23 & 24 maart

Wij zijn weer volop bezig met de voorbereidingen van de Open Dagen op vrijdag 23 & zaterdag 24 maart in Rijssen! Net als alle andere jaren, is er weer veel te zien en veel te bespreken. De bedoeling is om u kennis te laten maken met SelektHuis als bouwbedrijf en het SelektTeam, de kracht achter de onderneming.

We willen u laagdrempelig informeren of u nu oriënterend of al met SelektHuis in gesprek bent. Wilt u langskomen om eens kennis te maken met het SelektTeam, een kijkje achter de schermen nemen en meer informatie ontvangen? Meld u dan aan voor de Open Dagen, voor ieder is er genoeg te zien en te doen!

Wat is er te doen?

Er is de mogelijkheid om met verschillende partijen te spreken die onderdeel kunnen zijn in het proces van het bouwen van uw huis. Denk hierbij aan een energiepartner, een keukenpartner, interieurstylist of domotica expert.

In de showroom lopen enkele adviseurs rond om uw vragen te beantwoorden over technische en financiële onderwerpen en allerlei handige informatie. Hier vindt u ook een selectie uit de materialen die beschikbaar zijn bij SelektHuis. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u alle informatie opnemen.

Wilt u een kijkje achter de schermen in onze productiehallen en verfspuiterij? Ook dat is geen probleem! Ongeveer om het half uur vertrekt een groep onder begeleiding naar onze prefab hallen waar we u laten zien hoe de bouw van uw woning in zijn werk gaat. De rondleiding eindigt op de binnenplaats, waar het bouwproces nog eens uiteengezet wordt door iemand van het SelektTeam. Ook staat hier onze EPC-specialist, hij vertelt u alles wat u wilt weten over energiezuinig bouwen en duurzaamheid.

 

SelektHuis, Bouwbedrijf, Aannemer, vrijstaand huis, vrijstaande woning, droomhuis, droomwoning, catalogusbouw

SelektKennis: Hoe bouw ik een huis

Onze adviseurs hebben een kennissessie voorbereid waarin zij het systeem van SelektHuis: Slim Bouwen toelichten en antwoord geven op veelgestelde vragen. De kennissessie heeft een duur van ongeveer 45 minuten.

 

SelektKennis: Tekenkamer

Onze ontwerpers en tekenaars hebben hun knappe koppen bij elkaar gestoken om een leerzame tour voor u in elkaar te zetten op de tekenkamer! Nog niet eerder heeft u zoveel informatie gekregen over alle grafische middelen die ingezet worden om uw droomhuis te kunnen bouwen. Wij geven u meer informatie over:

  • Ontwerp
  • 3D – Printer
  • 3D – Modelleren/ BIM
  • Virtual Reality
  • SelektReality App

BIM is de werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Hierdoor is informatie accurater en kan het bouwproces efficiënter verlopen.

 

SelektHuis, Bouwbedrijf, Aannemer, vrijstaand huis, vrijstaande woning, droomhuis, droomwoning, catalogusbouw

 

Even nog de belangrijke zaken op een rij

Wanneer?

Vrijdag 23 maart van 14:00 tot 18:00
Zaterdag 24 maart van 10:00 tot 15:00

Waar?

Hoofdvestiging SelektHuis Rijssen
Kalanderstraat 51, 7461 JL Rijssen


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Team advies & verkoop via het telefoonnummer 0548 – 537 555

aanmelden