px

Open Huis Boxtel

Open Huis Boxtel

In Boxtel houden we Open Huis in een klassiek uitgevoerde Monte Viso. Zet de volgende stap richting uw droomhuis en kom inspiratie op doen tijdens het Open Huis, daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan het SelektTeam.

Wat: Open Huis Boxtel

Waar: Tongeren 44

Wanneer: 24 april 2018

Hoe laat: 16.00-20.00 uur

 

Ruime woning

De Monte Viso is in de basis zeer ruim met een inhoud van 733 m3. Vanwege de breedte en de lengte, leent dit basismodel zich ook zeer goed voor diverse indelingen. Aan de linkerzijde op de begane grond is een ruime woonkamer van voor naar achteren gecreëerd, die middels schuifdeuren afgesloten kan worden van de eveneens zeer ruime woonkeuken. Beide vertrekken geven toegang tot de achtertuin met openslaande tuindeuren.

Naast deze vertrekken is er een bijkeuken, een badkamer op de begane grond en een nog onbenoemde ruimte, die voor vele doeleinden kan gaan dienen. Op de bovenverdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en een tweede badkamer.

Uitstraling

Een uitstraling die past bij de wensen van onze opdrachtgevers!
De opdrachtgevers van deze woning hebben enkele aanpassingen gedaan op het basismodel om zo tot een uitstraling te komen, die past bij het droomhuis dat zij voor ogen hebben gehad. Met klassieke en landelijke elementen is een eigen unieke woning ontstaan. Zo heeft de woning onder andere:

  • Roedeverdeling op de ramen
  • Luiken
  • Dakkapel
  • Gemetselde oortjes

Wilt u dit huis van binnen komen bekijken? Meld u dan aan via onderstaande knop!

aanmelden