px

Open Huis Castricum

Open Huis Castricum

Deze Gran Paradiso is een unieke woning om te bezichtigen! Met een moderne uitstraling en een plat dak, is dit een woning in Castricum die u niet wilt missen. Kom langs om te kijken naar het functionele ontwerp, de mate van afwerking die u van SelektHuis kunt verwachten en stel uw vragen aan het SelektTeam.

Wat: Open Huis Castricum

Waar: Nelson Mandelahof 1

Wanneer: 24 april 2018

Hoe laat: 15.00-19.00 uur

 

Functioneel & modern

Deze modern woning bied volop ruimte op de begane grond voor een woonkamer en een aansluitende keuken, van elkaar gescheiden middels schuifdeuren. Met een bijkeuken en berging hebben ze extra ruimte gecreëerd. Daarnaast is er ook een aanbouw die als werkkamer bedoelt is.  Enkele aanpassingen die hier op het basismodel gedaan zijn o.a.:

  • Luxe gevelsteen
  • Voeg op kleur
  • Luxe voordeur met bijbehorend buitendeurbeslag
  • Inzethorren

Door de luxe gevelsteen, voeg op kleur en een andere voegtechniek, ontstaat er een geheel andere uitstraling van het huis. Dit gecombineerd met de verschillende gevelstenen, de uitstekende dakgoten en de diverse aanbouw, maakt het droomhuis compleet voor onze opdrachtgever. Wilt u nou ook eens door een SelektHuis lopen? Meld u dan aan voor dit Open Huis, we zien u graag!

 

 

aanmelden