px

Open Huis Doetinchem

Open Huis Doetinchem

In Doetinchem gaan we binnenkort de deuren voor u openen van een Granada met opbouw. Kom langs tijdens het Open Huis en bekijk de woning van binnen, wandel door de woonvertrekken en stel uw vragen aan ons SelektTeam.

Wat: Open Huis Doetinchem

Waar: Berlagelaan 55

Wanneer: Donderdag 3 mei

Hoe laat: 15.00-19.00 uur

Ontdek de basis

In de basis is de Granada veelzijdig in een modern jasje! Zowel in opzet als in indeling en net als alle woningen van SelektHuis, helemaal aan uw wensen aan te passen. De Granada is ook mogelijk zonder opbouw, maar de bewoners van dit droomhuis hebben gekozen voor een Granada met opbouw. Met een basis inhoud van 637 m3 en een standaard afmeting van 13,75 x 8,35 is het een goed geraamte om uw droomhuis op te baseren. Vooral in een wijk gekenmerkt door moderne architectuur is dit basismodel uitermate geschikt.

De familie Bruseker heeft gekozen voor de volgende aanpassingen:

  • luxe metselwerk
  • aanpassingen aan kozijnen
  • gevelbekleding opbouw

De indeling

De ruimte is vrij in te delen. U kunt er voor kiezen om zo weinig mogelijk wanden te plaatsen zodat er grote leefruimtes ontstaan, maar ook juist toevoegen om functionele ruimtes te creëren. Deze Granada is een toekomstbestendige woning. Wat inhoudt dat er een slaapkamer en een badkamer aanwezig is op de begane grond. Daarnaast is er een werkruimte , een toilet, bijkeuken en een ruime woonkamer met aangesloten keuken. De oppervlakte wordt bovendien optimaal benut door de aangebouwde garage.

Door de opbouw is er op de eerste verdieping nog ruimte voor 3 extra slaapkamers en een badkamer.

Nog even wat belangrijke informatie over deze Granada:

  • Inhoud hoofdgebouw: 673 m3
  • Afmetingen: Hoofdbouw 13,75 m x 8,35 / Aanbouw 6,20 x 3,00

 

aanmelden