px

Open Huis Drachten

Open Huis Drachten

Wat kunt u verwachten van een Open Huis? U heeft o.a. toegang tot alle vertrekken in het huis om een gevoel te krijgen bij de indeling en het afwerkingsniveau. Er is daarnaast de mogelijkheid om vragen te stellen aan het SelektTeam uit uw regio. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden om uw plannen concreter te krijgen en de volgende stap te kunnen zetten naar uw droomwoning!

Lessenaarskap

De Mount Everest in Drachten is uitgerust met een lessenaarskap. Die zien we niet vaak! Een lessenaarskap is een dakvorm dat slechts bestaat uit één dakvlak, onder een bepaalde helling en past perfect bij deze moderne woning. Er is gebruik gemaakt van verschillende bouwmaterialen, waardoor er een droomhuis staat om echt tegenop te kijken.

Met een aangebouwde garage en veranda is het huis van alle gemakken voorzien. De woning heeft een Keralit gevelbekleding, dit is een onderhoudsvriendelijke kunststof gevelbekleding. Samen met de hoekraamconstructies ontstaat hierdoor een unieke uitstraling passend bij de Mount Everest.

Alle specificaties van de woning in een notendop:

  • Inhoud hoofdgebouw: 636 m3
  • Afmetingen: 10,75m x 7,65 m
  • Kunsstof raamkozijnen
  • Lessenaarskap

Werk & privé scheiden

Onderhoudsvrij, dat is deze woning! Van alle gemakken voorzien: check!
Wat heeft deze woning nog meer; een ruime open leefruimte waar een mogelijkheid is tot het plaatsen van een kookeiland. Terwijl er gekookt wordt staat u nog steeds in contact met de andere gezinsleden in de woonkamer. Wel zo gezellig. Minder prettig misschien als er nog even vanuit huis gewerkt moet worden, vandaar de aparte ruimte die ingericht gaat worden als werkkamer voorzien van schuifdeuren. Op deze wijze kan werk & prive wanneer nodig, gescheiden worden.

aanmelden

 

.

Wat: Open Huis Drachten

Waar: Gerben van Manenstraat 135

Wanneer: Donderdag 6 april 2017

Hoe laat: 15.00-19.00 uur