px

Open Huis Ede

Open Huis Ede

Kom in Ede deze Monte Titano van buiten & binnen bekijken! Hierdoor krijgt u meer gevoel bij de ruimte en indeling en ziet u de kwaliteit van de afwerking. Ook is onze adviseur aanwezig om met u te sparren of uw vragen te beantwoorden.

Zelfvoorzienend

De bewoners hebben gekozen voor een duurzaam en energiezuinige woning. Dit blijkt uit de keuzes die ze hebben gemaakt voor het verwarmen van het huis en de 6 extra zonnepanelen die zijn aangebracht, in totaal dus 12 zonnepanelen om te voorzien in energie. Een Monte Titano gericht op de toekomst!

Naast de zonnepanelen hebben ze gekozen voor:

  • Zadeldak
  • Vloerverwarming
  • Aangebouwde garage
  • Kunsstofkozijnen

Klassieke uitstraling

De combinatie van het zadeldak en een risaliet (vooruitstekende gevelpartij) draagt bij aan een klassieke uitstraling en voegt net wat extra’s toe aan deze woning. De zolder en garage bieden alle ruimte voor hobby’s en het realiseren van opbergmogelijkheden. Met openslaande terrasdeuren aan de achterzijde ter hoogte van de keuken, kunnen deze bewoners op een mooie lente dag, genieten van een heerlijke lunch met een stralend zonnetje en het geluid van tjilpende vogeltjes op de achtergrond. Ziet u het al voor zich?

  • Inhoud hoofdgebouw: 854 m3
  • Afmetingen: 11,95m x 8,53 m

 

aanmelden

Meld u aan voor het Open Huis in Ede en neem hiermee de volgende stap naar uw droomhuis!

.

Wat: Open Huis Ede

Waar: Regiment 9 (voor navigatie: Compagnie, Ede)

Wanneer: Donderdag 20 april 2017

Hoe laat: 15.00-19.00 uur