px

Open Huis Eemnes

Open Huis Eemnes

De Mont Blanc is gebouwd op een prachtige locatie aan het water in Eemnes. Het bijzondere aan deze droomwoning is, dat deze geschikt is voor dubbele bewoning. Benieuwd hoe dit gerealiseerd is? Kom dan langs tijdens het Open Huis en praat met onze adviseur.

Denk aan details

Naast de basiselementen heeft deze woning ook bijzondere details die allen bijdragen aan de gehele stijl & sfeer van het huis. Aan de voorzijde is een indrukwekkende entree gecreëerd en alle ramen zijn voorzien van roeden voor een nog klassiekere uitstraling. Verder kozen de bewoners voor:

  • Onderhoudsarme kunststof rabatdelen
  • Risaliet ( vooruitspringende gevelpartij)
  • Vide

Dubbelop wonen

Via de entree aan de voorzijde, krijg je toegang tot de eerste woning. Deze is voorzien van een ruimtelijke woonkamer met uitgebouwde serre en open keuken. De tweede woning is toegankelijk via de eerste woning in de hal, maar heeft ook een eigen entree aan de rechterzijde. Deze woning is natuurlijk ook voorzien van alle benodigde leefruimtes!

Of u geïnteresseerd bent in dubbele woning of niet, het is zeker de moeite waard om langs te komen. Wandel door het huis en laat je inspireren door de indeling van de leefruimtes en de eindeloze mogelijkheden van de Mont Blanc.

De woning heeft de volgende specificaties:

  • Inhoud: 1150 m3
  • Afmeting: basiswoning 13,15 x 12,80; er is door verschillende aanbouwen veel extra ruimte gecreëerd

aanmelden

Wat: Open Huis Eemnesbouw, nieuwbouw, selekthuis

Waar: Ruizendaallaan 51

Wanneer: donderdag 16 februari

Hoe laat: 15.00 – 19.00