px

Open Huis Goirle

Open Huis Goirle

Een prachtige Matterhorn in Noord Brabant is binnenkort te bezichtigen. Meld u aan om dit SelektHuis te bekijken, ideeën op te doen voor uw eigen droomhuis en kennis te maken met het SelektTeam dat aanwezig zal zijn.

Wat: Open Huis Goirle

Waar: Dorenweg 8*

Wanneer: 3 mei 2018

Hoe laat: 16.00-20.00 uur

* De navigatie kan misschien de goede Dorenweg nog niet vinden ( er zijn er 2 in Goirle), de Dorenweg waar deze woning zich bevindt is naast de ‘Rillaerse baan’. Het is geen zijweg van de Bakertand!

 

Een eigentijdse Matterhorn

De Matterhorn is een populair basismodel. Met een standaard inhoud van 598m3 en flexibele indeling, kun je met SelektHuis natuurlijk alle kanten op. Op deze woning is o.a. een verlenging en muurplaatverhoging toegepast. De dakhelling is gewijzigd van 50° naar 52°. Verder hebben de opdrachtgevers gekozen voor:

  • Dakkapel incl. rockpanel
  • Keramische dakpannen
  • Hefschuifpui
  • Geïsoleerde aanbouw
  • Veranda
  • 2 Platdakramen

En meer! Voldoende reden om inspiratie op te komen doen dus…

 

De indeling

Op de begane grond is er ruime voor een grote woonkamer met open woonkeuken. In deze keuken is ruimte voor een prachtig kookeiland. Daarnaast biedt het toegang tot de veranda, een werkkamer, bijkeuken én berging. Op de bovenverdieping is er 1 ‘master bedroom’ en 2 kleinere slaapkamers,  een badkamer en apart toilet.

Benieuwd geworden naar deze woning? Meld u dan aan voor het Open Huis op 3 mei. Wij staan klaar met de koffie!

 

aanmelden