px

Open Huis Haaksbergen

Monte Viso in modern jasje

Binnenkort leveren we dit prachtige droomhuis op! Benieuwd naar deze Monte Viso? Kom een kijkje nemen tijdens ons Open Huis op 26 januari. Maak kennis met SelektHuis, bekijk alle mogelijkheden, doe inspiratie op voor indelingen en ruimtes en kom sparren met onze adviseur!

Uniek & Made by You!

Dit droomhuis is van alle gemakken voorzien. Zo kozen de bewoners onder andere voor:

  • Keramische pannen
  • Dakkapel
  • Zijlichten in de terrasdeuren
  • Vloerverwarming

 

Optimaal wooncomfort

Ook van binnen laat deze Monte Viso niets te wensen over! Een ruime hal, waarvan de entree een luifel heeft gekregen, brengt u naar een grote woonkamer. Deze living biedt voldoende ruimte om 302122 Krukkert Haaksbergen (5)heerlijk te genieten van optimaal wooncomfort. Dubbele en-suitedeuren sluiten de woonkamer af van de grote leefkeuken. De keuken heeft een kookschiereiland waar de lekkerste gerechten bereid kunnen worden. Twee openslaande deuren brengen u naar de veranda, die een goed verlengstuk is van de woning voor de warme zomerdag.

De gevels worden later nog wit gesausd en om het compleet te maken worden de luiken ook nog gemonteerd. Dit zal deze Monte Viso een moderne look & feel geven.

De woning heeft de volgende specificaties:

  • Inhoud: 733 m3
  • Afmeting: 8.95 x 13.15 m

aanmelden
Bent u nieuwsgierig geworden naar dit huis? Bekijk dan alvast de plattegrond en meld u aan voor het Open Huis in Haaksbergen!

Wat? Open Huis Haaksbergen plattegrond_nieuw_haaksbergen

Waar? Oude Kampweg 5

Wanneer? 26 januari 2017

Hoe laat? 15.00-19.00 uur

.

banner_haaksbergen