px

Open Huis Halsteren

Open Huis Halsteren

In Halsteren hebben wij Open Huis in een prachtige T-Kapper Bernina met vrijstaande garage. Deze T-Kapper is in de basis 1 van onze ruimste woningen. Tijdens uw bezoek aan dit Open Huis kunt u meer gevoel krijgen bij de inhoud en mogelijke indelingen van een SelektHuis. Onze adviseur is daarnaast aanwezig om al uw vragen te beantwoorden!

Jaren ’30 in een stoer jasje

Deze T-kapper oogt niet alleen ruimtelijk, maar hij is ook echt ruim! Hoewel de woning in een jaren ’30 stijl is gebouwd, heeft de woning net een bijzondere twist gekregen.
De speciale platte keramische dakpannen, geven het huis een stoere uitstraling in combinatie met het titaanzink. Extra comfort is gecreëerd door het bouwen van een vrijstaande dubbele garage met mogelijkheid voor een oprit.

  • Entree en dakkapel bekleed met titaanzink
  • Schuifpui
  • Vrijstaande dubbele garage

Multifunctioneel

Hoewel we tegenwoordig steeds meer woningen bouwen met veel open ruimte, hebben de bewoners van deze woning hier niet voor gekozen. Er zijn verschillende leefruimtes voorzien van schuifdeuren waarmee individuele ruimtes zijn gecreëerd om je in terug te trekken of te benutten waar het voor bedoeld is. Er zijn extra openslaande terrasdeuren geïnstalleerd in de woonkamer, naast de openslaande terrasdeuren in de keuken. De keuken is erg ruim opgezet en biedt mogelijkheden voor een modern kookeiland. Met een schuifpui naar de achtertuin en de geplande aansluitende veranda zal dit bij uitstek één van de favoriete plekjes van het huis worden…

De indeling op de eerste verdieping bestaat uit een badkamer en 4 slaapkamers waarvan 1 met een aangesloten inloopkast! Op de tweede verdieping komen we bij een zolder die voor verschillende doeleinden gebruikt zou kunnen worden. Een kantoor, speelruimte of een hobbykamer?

De woning heeft de volgende specificaties:

  • Inhoud: 928 m3
  • Afmeting: basiswoning 8,95 x 13,05; uitbouw 3,20 x 7,15; vrijstaande garage 8,00x 6,20

Meld u aan voor het Open Huis en kom deze droomwoning bekijken in Halsteren!

aanmelden

Wat: Open Huis Halsteren

Waar: Jan Sinkeweg 2

Wanneer: Dinsdag 21 februari 2017

Hoe laat: 16.00 – 20.00 uur