px

Open Huis Heerde

Open Huis Heerde

Wandel door deze levensloopbestendige Matterhorn in moderne stijl in Heerde! Wanneer u door het SelektHuis loopt, krijgt u meer gevoel bij de mate van afwerking en de mogelijkheden voor een indeling passend bij uw leefstijl. Het SelektTeam ziet u graag en kan veel vragen al voor u beantwoorden tijdens het Open Huis.

Wat is levensloopbestendig?

Deze woning heeft op de begane grond een extra slaapkamer en aansluitende badkamer. Ook is er domotica geplaatst, waarmee extra woongemak gecreëerd is.  Hiermee ben je op de toekomst voorbereid! Daarnaast is er natuurlijk nog voldoende ruimte voor een bijkeuken, hal, gezellige woonkamer en ruime leefkeuken. Dit dankzij de flexibele indeling van een SelektHuis en mogelijkheden met betrekking tot aanbouw. De bovenverdieping heeft ruimte voor 2 slaapkamers, een badkamer en een inloopkast.

De Matterhorn is verder nog voorzien van:

  • V-goten
  • Luxe gevelsteen met accenten in het metselwerk
  • Inbouwscreens
  • Vide ter plaatse van de trap

Wat vindt u belangrijk?

De opdrachtgevers van deze woning hebben hun eigen smaak goed weten te weergeven in deze prachtige woning. Met keuzes als kunststof kozijnen en boeidelen, dakoverstekken, luxe binnendeuren en een muurplaatverhoging van 44cm, hebben zij uiteindelijk hun droomhuis gekregen!

  • Inhoud hoofdgebouw: 724 m3
  • Afmetingen: 11,35 m x 11,95 m


aanmelden

Wat: Open Huis Heerde

Waar: Op den Hul 1

Wanneer: 21 september 2017

Hoe laat: 15.00-19.00 uur

 

Open Huis SelektHuis, SelektEvent, Bouwbedrijf, Aannemer, vrijstaand huis