px

Open Huizen Route

Open Huis Heerenveen

openhuizenroute1Op dinsdag 13 december organiseren wij een speciaal Open Huis. Op deze dag kunt u in Heerenveen twee SelektHuis woningen tegelijk bekijken. Twee woningen met ieder een eigen stijl. Dat kan ook niet anders want ieder mens is uniek, met unieke wensen en een geheel eigen smaak. De opdrachtgevers van deze huizen laten hun woonstijl graag aan u zien.

Kom dus niet alleen deze woning bekijken! Ontdek ook het wooncomfort van de andere woning in dezelfde straat!

Klassieke uitstraling

In Heerenveen wordt op dit moment hard gewerkt aan een prachtige woning: het droomhuis van onze opdrachtgevers. Half december zal deze afgebouwd zijn zodat de familie hier kan gaan wonen. Maar voor het zover is, willen we u uitnodigingen de woning te komen bezichtigen. Dat geeft u nieuwe ideeën voor uw bouwplannen. U ervaart hoe het is om door een SelektHuis te lopen. Wilt u uw woondroom waarmaken? Doe dan inspiratie op tijdens het Open Huis in Heerenveen.

Exterieur

Aan de buitenzijde is het basismodel Monte Titano op enkele punten aangepast om een klassieke uitstraling aan de woning te geven. Ook de materiaalkeuze heeft eraan bijgedragen dat het huis een passend geheel is. Zo heeft de woning:

  • Twee dakkappelen
  • Onderhoudsarme kunststof kozijnen
  • Keramische dakpannen

Interieur

De plattegrond van de woning is praktisch en ruimtelijk ingedeeld. Op de benedenverdieping is een open leefkeuken aan de achterzijde gecreëerd. Door de openslaande tuindeuren kijk je vanuit de woonkamer heerlijk in de tuin in. Verder is de woning aan de binnenzijde ingericht op comfort.

  • Vloerverwarming zorgt voor een heerlijke gelijkmatige warmte
  • Rookkanaal en schoorsteen geeft de woning sfeer
  • In totaal heeft de woning zes slaapkamers!
  • Twee badkamers (let op: deze zijn in eigen beheer van de opdrachtgever en ten tijde van het Open Huis nog niet aanwezig)
  • Inhoud: 856 m3 (incl. aanbouw)
  • Afmeting: 8.00 m x 11.95 m

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie ruime woning? U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!
aanmelden
Let op: Meldt u zich aan voor deze woning, dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden voor de andere woning. 

plattegrond_nieuw_heerenveen2

Wat: OpenHuizen route Heerenveen

Waar: Nienke van Hichtumweg, Heerenveen

Wanneer: dinsdag 13 december 2016

Hoe laat: 15.00-19.00